Ντέβλιν: «Στόχος μας το τρία στα τρία - Πανηγύρισαν μέσα στο πρόσωπο μας»

Metrosport Team07 Νοεμβρίου 2023

Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Αμπερντίν, Νίκι Ντέβλιν, σε δηλώσεις του μίλησε για τη νίκη του Δικεφάλου, για την αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης (9/11), αλλά και τον τρόπο που ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε το διπλό στην Σκωτία.

Ο 30χρονος από το Ηνωμένο Βασίλειο, παραχωρώντας συνέντευξη σε σκωτσέζικο μέσο αναφέρθηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ το βράδυ της 26ης Οκτωβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο «The P&D», θέλησε να «πορώσει» τους συμπαίκτες του και τους φιλάθλους της Αμπερντίν: «Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια μπροστά μας, δεν πρέπει να τα παρατήσουμε και να πετάξουμε λευκή πετσέτα επειδή είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Όλοι στην ομάδα δουλέψαμε σκληρά την περασμένη σεζόν για να είμαστε τώρα στο Conference League και υπάρχει ακόμη μέλλον στον όμιλο. Υπάρχουν ακόμα εννέα βαθμοί για να διεκδικήσουμε και αν κάνουμε το απόλυτο θα φτάσουμε τους δέκα. Στόχος μας εδώ που είμαστε είναι να κάνουμε το τρία στα τρία, δεν θα είναι εύκολο αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε».

Μιλώντας για το «ασπρόμαυρο» πάρτι μετά το τέλος του αγώνα χαρακτήρισε προκλητικούς τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ: «Δεν με ενοχλεί ο κόσμος να πανηγυρίζει, δεν με αφορά τι γίνεται στο γήπεδο, αλλά πανηγύρισαν μέσα στο πρόσωπο μας. Όλο το προπονητικό τιμ και όλη η αποστολή γιόρτασαν τη νίκη μπροστά στην κερκίδα με τους οπαδούς τους, αλλά μερικοί επέλεξαν να το κάνουν μέσα στο πρόσωπο μου. Τελείωσε τώρα, δεν με ενόχλησε πραγματικά, μιλούσαν ελληνικά οπότε δεν επηρεάστηκα αφού δεν καταλάβαινα τι έλεγαν».

Για την αδράνεια της άμυνας της Αμπερντίν στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα: «Έτσι όπως ήρθε η ήττα ήταν απογοητευτικό. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι μέχρι το 70’ αλλά μετά δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Στα τελευταία 20 λεπτά η απόδοση μας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, ήμασταν αφελείς σε μερικές φάσεις. Όταν σκόραραν το δεύτερο γκολ σκεφτήκαμε όλοι «τουλάχιστον να μην χάσουμε», είμαστε καλύτεροι σε σχέση με την εικόνα που είχαμε στα τελευταία λεπτά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.