Ντεσπόντοφ στο Metrosport.gr: «Όσο περισσότερο παίζω, τόσο καλύτερος γίνομαι-Ο Κουλιεράκης δεν έφτασε τυχαία εδώ»

Metrosport Team30 Αυγούστου 2024

Αποστολή στην Ιρλανδία:. Κ. Πετρωτός, Ν. Κουλιανός

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ άνοιξε λογαριασμό για την φετινή σεζόν με το ωραίο και συνάμα δύσκολο γκολ που σημείωσε στο στάδιο “Τάλατ” κόντρα στην Σάμροκ. Ο Βούλγαρος άσος έψαχνε το γκολ από την αρχή του αγώνα, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Λέον Πόλης κατέγραψε πολύ καλές επεμβάσεις, βρήκε όμως τον τρόπο να τον νικήσει.

Μετά το παιχνίδι, οι απεσταλμένοι του ομίλου Metromedia στην Ιρλανδία είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Κιρίλ για την προοπτική που έχει ο ΠΑΟΚ στο league stage του Europa League, τους δικούς του στόχους φέτος, αλλά και το τι είπε στον Κουλιεράκη με αφορμή την μεταγραφή του στην Βόλφσμπουργκ.


Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την σοβαρότητα που έδειξε ο ΠΑΟΚ, παρότι είχε ένα υπέρ του 4-0 και το δικό του γκολ: “Για μένα, για να είμαι ειλικρινής, μετρά περισσότερο η νίκη της ομάδας. Δείξαμε, όπως είπατε, ότι είμαστε μια σοβαρή ομάδα και παρότι ήρθαμε με 4-0, παίξαμε για να νικήσουμε. Δεν ήρθαμε για να τρέχουμε απλά γύρω γύρω στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε”.

Για τον προσωπικό στόχο του στη σεζόν που μπήκε και ο ίδιος συμμετέχει από την αρχή στην προετοιμασία της: ”Προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι ολοένα και καλύτερος, προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες, είμαι πολύ χαρούμενος που με το παιχνίδι μου έχω βοηθήσει την ομάδα να πάρει βαθμούς. Όσο περισσότερο παίζεις, όσα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά έχεις, βελτιώνεσαι”.

Για τον αν έχει προτίμηση για την κλήρωση του league stage του Europa: “Το μόνο πού μπορώ να πω είναι ότι όποια ομάδα βρίσκεται σε αυτό το στάδιο είναι πολύ σοβαρή, οπότε δεν έχει σημασία με ποιον θα αγωνιστούμε. Όλες οι ομάδες θα είναι πολύ σοβαρές”.

Για την κατάληξη των προκριματικών αγώνων του ΠΑΟΚ: “Χάσαμε την ευκαιρία να μπούμε στο league stage του Champions League, όμως και το Europa είναι μια πολύ σοβαρή διοργάνωση. Είχα την τύχη να παίξω τρεις σερί σεζόν στη φάση των ομίλων και μπορώ να σας πω ότι είναι πολύ δυνατή διοργάνωση, με πολλές καλές ομάδες και νομίζω θα είναι μια πολύ ωραία εμπειρία για την ομάδα μας”.

Για το δικό του “αντίο” στον Κουλιεράκη: “Μίλησα μαζί του πριν λίγες μέρες, του ευχήθηκα καλή τύχη και να τον δω σε λίγα χρόνια σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και να νιώθω περήφανος που έπαιξα μαζί του. Είναι ένα πολύ καλό παιδί, είναι επαγγελματίας και νομίζω το άξιζε αυτό που συμβαίνει. Ο,τι πέτυχε δεν ήρθε τυχαία, το άξιζε, πάλεψε γι’ αυτό. Όταν παλεύεις, όταν δουλεύεις, όταν δίνεις το 100% και είσαι επαγγελματίας, η ζωή σου δίνει πίσω καλά πράγματα”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.