Ντεσπόντοφ: «Οι νέοι παίκτες που ήρθαν είναι πολύ σημαντικοί»

Γιώργος Καστάνης15 Σεπτεμβρίου 2024

Για το 0-0 με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ, μίλησε στην κάμερα της NOVA, ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Κίριλ Ντεσπόντοφ. 

«Παίξαμε πολύ καλά, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα θέλαμε. Πιέσαμε τον Παναθηναϊκό, ήταν όλοι καλοί, με τον τερματοφύλακα τους τον Ντραγκόφσκι να είναι σε πολύ καλή ημέρα. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε, ούτως ώστε να βρούμε την κόντρα. Στο δεύτερο όμως κρατήσαμε την μπάλα και προσπαθήσαμε να είμαστε πιο δημιουργικοί, αλλά συνολικά κάναμε μια πολύ καλή δουλειά».

Για τις διαφορές του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο σε σχέση με το δεύτερο: «Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες, όπως και στο πρώτο. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, ανέβασε την απόδοση του στη συνέχεια, οπότε έπρεπε να προσέχουμε την άμυνα μας».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ: «Αυτή η ερώτηση πρέπει να την απαντήσει ο προπονητής. Φυσικά οι νέοι παίκτες που ήρθαν είναι πολύ σημαντικοί. Καταφέραμε να αναβαθμίσουμε το ρόστερ. Ο Λόβρεν είναι ένας πολύ γνωστός παίκτης στον κόσμο και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει πολύ».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανταπεξέλθει και στις τρεις διοργανώσεις: «Εμείς θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι, για να καταφέρουμε και να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.