Ντεσπόντοφ: «Δεν έχω προσαρμοστεί 100% - Πρωταγωνίστρια η ομάδα»

Metrosport Team04 Ιανουαρίου 2024

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ, την εμφάνιση της ομάδας, το ντέρμπι με τον Άρη, το πέναλτι του Σβαμπ και τη δική του προσαρμογή μίλησε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Κρητικούς. 

Για τη νίκη: «Καλή χρονιά σε όλους. Δεν ήμουν εγώ ο πρωταγωνιστής αλλά πρωταγωνίστρια είναι η ομάδα. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να παίζουμε μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο αν θέλουμε να φτάσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας. Πρέπει να μπαίνουμε στα παιχνίδια και να παίζουμε δυνατά ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Να παίζουμε καλά, να σκοράρουμε, να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να κυνηγήσουμε μέχρι τέλους τους στόχους μας». 

Για το ντέρμπι με τον Άρη: «Όλα τα ντέρμπι είναι ντέρμπι. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε όπως κάνουμε, να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το λόγο που έτρεξε στον Σβαμπ μετά το χαμένο πέναλτι: «Έτρεξα στον Στέφαν γιατί ξέρω πως είναι το συναίσθημα. Έτσι λειτουργεί η ομάδα μας, είμαστε οικογένεια και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Δεν το σκέφτηκα καθόλου και πήγα δίπλα του να τον στηρίξω».

Για το αν εχει προσαρμοστεί: «Δεν έχω προσαρμοστεί 100%. Όλοι χρειάζονται χρόνο όταν έρχονται στην ομάδα, αισθάνομαι όλο και καλύτερα. Έχω να δώσει πολλά ακόμη, θα γίνομαι καλύτερος με τον καιρό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.