Ντεσπόντοφ για Εθνική Βουλγαρίας: «Θα υποστούμε το μίσος του κόσμου»

Γιώργος Καστάνης16 Οκτωβρίου 2024

Η συντριβή της εθνικής Βουλγαρίας από την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας με σκορ 5-0 προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις. Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ με δηλώσεις του, μίλησε για ένα πολύ σκληρό και ταπεινωτικό αποτέλεσμα. Όλοι στην Εθνική Βουλγαρίας πρέπει να ξεπεράσουν την βαριά ήττα, κυρίως όμως να αντιμετωπίσουν το μένος των φιλάθλων.
Ο άσος του ΠΑΟΚ και αρχηγός της Εθνικής Βουλγαρίας σημείωσε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα υποστούν το μίσος του κόσμου. Μάλιστα δήλωσε: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για υποτίμηση αντιπάλου. Δεν είμαστε μια ομάδα που έχει την πολυτέλεια να υποτιμήσει κανέναν. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι, αλλά θα είναι δύσκολο. Θα υποστούμε τις συνέπειες, ειδικά το μίσος του κόσμου που θα προκύψει τις επόμενες μέρες. Αυτό είναι το λιγότερο.

Είναι μία ντροπιαστική ήττα, τίποτα άλλο δεν έχω να πω. Δεν απαντήσαμε στην επιθετικότητά τους, δεν βγήκε τίποτα από αυτά που θέλαμε να κάνουμε. Ελπίζω να μην χάσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Δεν δημιουργήσαμε ούτε μια ευκαιρία να σκοράρουμε, υπάρχουν τέτοια ματς. Τίποτα δεν πάει χαμένο και θα παλέψουμε. Θα παλέψουμε για την πρώτη θέση μέχρι το τέλος. Υπάρχουν ακόμη δύο ματς, οπότε τίποτα δεν έχει κριθεί μέχρι το τέλος. Κόντρα στο Λουξεμβούργο και τη Λευκορωσία πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.