Ντέρμπι στην Μηχανιώνα, ο Πιερικός με Πετριτή, νέα ομάδων Γ’ Εθνικής

Χρήστος Λιάπης19 Οκτωβρίου 2024


Το ντέρμπι του Ποσειδώνα Μηχανιώνας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που θα αρχίσει στις 4μμ ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα στη Γ’ Εθνική.

 Οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση και αναμένεται να παρουσιάσουν ωραίο θέαμα στον κόσμο που θα παραβρεθεί στο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα Καλαμαριάς που θα παρευρεθούν στο γήπεδο της Μηχανιώνας για να στηρίξουν την ομάδας τους θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 2 που βρίσκεται πίσω από τους πάγκους των ομάδων

Από πλευράς Ποσειδώνα επισήμαναν: «Είναι ευπρόσδεκτοι στο γήπεδο μας και θα είναι μεγάλη μας χαρά να τους δούμε να γεμίζουν τη κερκίδα που θα τους παραχωρήσουμε. Μας λείπουν τέτοιες εικόνες»


Πιερικός

Πανέτοιμος για μια ακόμη νίκη, που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, είναι ο Πιερικός, που υποδέχεται την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 στις 14:30 τον Αστέρα Πετριτή.

Το παιχνίδι θα φιλοξενηθεί στο γήπεδοτου Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, λόγω των εργασιών βελτίωσης που έχουν αρχίσει στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης, με τις θύρες να ανοίγουν στη 13:30 για τους φιλάθλους.

Ο Περικλής Αμανατίδης, μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου, ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε 22 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους: Κίναλη, Τσακνάκη, Χατζησάββα, Ανδρικόπουλο, Μυρωτή, Ιβάν, Κωτσιόπουλο, Στόιο, Τσαγκαλίδη, Ζησούλη, Κραγιόπουλο, Λαγό, Ίννο, Κοντοθανάση, Μαυρίδη, Τάτο, Κέρι, Γατόπουλο, Παπαδόπουλο, Ματζαλάκου, Σεχολάρι και Μπαστακό.

ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Η ομάδα μας ταξιδεύει σήμερα στα Μουδανιά Χαλκιδικής. Αναχώρηση λεωφορείου από πλατεία ειρήνης 12:45.

Ορέστης Ορεστιάδας

«Ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με τον Ορέστη Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα αυτό τον 1,5 χρόνο . Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα» ανέφερε ο Δημήτρης Μεντίζης

ΠΑΟΠ Ν Αμισού

«Η ομάδα μας γιορτάζει την επιστροφή της στο ανακαινισμένο της γήπεδο.

Σας καλούμε όλους στη γιορτή που θα ξεκινήσει, πριν τον αγώνα με τον Ηρακλή Αμμουδιάς, από τις 12:00 και μέχρι την έναρξή του, με σκοπό να χαρείτε με τη χαρά μας και ταυτόχρονα να ενισχύσετε το ταμείο του συλλόγου μας, που τόσο το έχουμε ανάγκη. Για το λόγο αυτό θα υπάρχει μουσική, άφθονη μπυρα και σουβλάκια στο κυλικείο του γηπέδου που ξεκινά τη λειτουργία του και θα είναι ανοιχτό σε κάθε ματς» αναφέρουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΠ Ν Αμισού.

Θερμαϊκός Θέρμης

Επιστρέφει στην έδρα του ο Θερμαϊκός Θέρμης. Θα υποδεχτεί τον Νέστο με στόχο τη νίκη.

*ΑΕ Ευόσμου-ΑΟ Χανιώτης στις 16.00 στο αθλητικό πάρκο Ευόσμου


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.