Ντέρμπι στην Μηχανιώνα-Νέα Πιερικού, Κρ. Βρύσης, ΑΕ Ευόσμου, Πανθρακικού

Χρήστος Λιάπης17 Οκτωβρίου 2024


Ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας θα υποδεχτεί στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής τον Απόλλωνα Καλαμαριάς σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους της Θεσσαλονίκης.

 Οι ιθύνοντες του Πσοειδώνα αναφέρουν: «Το παιχνίδι ξεκινάει στις 16:00 και για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού οι θύρες θα ανοίξουν στις 14:30. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι για την όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη προσέλευση στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενος συνωστισμός πριν τη σέντρα. 

Στο γήπεδο αναμένονται και αρκετοί φίλοι των φιλοξενούμενων, οι οποίοι θα καθίσουν στην θύρα 2, πίσω από τους πάγκους των δύο ομάδων. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση για εμάς να βλέπουμε γεμάτο το γήπεδο μας με φιλάθλους και των δύο ομάδων. Το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10€ ενώ για τις γυναίκες 5€. Τα παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται στο γήπεδο ΔΩΡΕΑΝ. Ας απολαύσουμε τον αγώνα σαν μια μεγάλη γιορτή».




Επανασπορά στο δημ. Στάδιο Κρύας Βρύσης

Ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης οι εργασίες επανασποράς του αγωνιστικού χώρου στο δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης από συνεργείο εξειδικευμένο στους χορτοτάπητες γηπέδων ποδοσφαίρου (αυτήν την περίοδο συντηρούν και τα γήπεδα του Καυτατζογλείου της Καλαμαριάς κ.α.).

Η πρωτοβουλία ανήκε στην διοίκηση του Απόλλωνα και στον Πρόεδρο του προσωπικά με στόχο ενόψει της χειμερινής περιόδου ο αγωνιστικός χώρος να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και πράσινος όσο το δυνατόν περισσότερο.

«Η πρωτοβουλία βρήκε συμπαραστάτες και τους ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά τα 4 τοπικά καταστήματα Γεωργικών Εφοδίων ΄΄Agro΄΄ Σιδηρόπουλος Παύλος, Κεδερίδης Γιώργος, Καραισαρίδης Ιωάννης και ΄΄ΑΓΡΟΚΗΠΟΣ΄΄ Λίλτσης - Θεοδοσίδης προσφέροντας 235 κιλά σπόρου ειδικού για αγωνιστικούς χώρους γηπέδων, όπως και το κατάστημα Οικοδομικών Υλικών Ευθυμιάδη Κώστα με την προσφορά 20 κιβ άμμου για την καλύτερη εφαρμογή της σποράς.

Για δύο εβδομάδες δεν θα γίνει καμία δραστηριότητας εντός του αγωνιστικού χώρου ενώ θα ποτίζεται καθημερινά για την διατήρηση της υγρασίας πάντα με βάση τις οδηγίες του ειδικού συνεργείου που εκτέλεσε τις εργασίες.

Η ομάδα θα πραγματοποιεί τις προπονήσεις της καθημερινά είτε στο βοηθητικό περιφερειακό γήπεδο είτε στο γήπεδο των Γαλατάδων το οποίο παραχωρείται από τον γειτονικό και φίλο σωματείο του Ολυμπιακού με τον οποίο υπάρχει άψογη συνεργασία τα τελευταία χρόνια και τον ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά» αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου


Στο Ν. Κεραμίδι ο Πιερικός

Η διοίκηση του ΣΦΚ Πιερικός ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας ότι το προσεχές εντός έδρας παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Γ' Εθνικής, με αντίπαλο τον Αστέρα Πετριτή, ορίστηκε να διεξαχθεί την Κυριακή 20/10 στις 14:30 και θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, λόγω εργασιών αποκατάστασης και βελτίωσης του χλοοτάπητα στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης



ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ

Η ομάδα μας θα δώσει το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής χρονιάς, κόντρα στην Χανιώτη στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’Εθνικής. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την ΚΥΡΙΑΚΗ 20 Οκτωβρίου , στις 16:00 και καλούμε όλο τον κόσμο μας να δώσει δυναμικό παρών στο Αθλητικό Πάρκο Ευόσμου (Μαρόκο) αναφέρουν οι ιθύνοντες της ΑΕ Ευόσμου


Πανθρακικός

Ο Χρήστος Νόνης με δήλωση του αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει ο Πανθρακικός για την επίτευξη των στόχων του. Συγκεκριμένα επισήμανε: Γνωρίζουμε πως η φανέλα που φοράμε είναι βαριά. Ο Πανθρακικός έχει ιστορία και μια μεγάλη βάση φιλάθλων οπότε πρέπει να δώσουμε σε κάθε αγώνα τον καλύτερο μας εαυτό. Την Κυριακή είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε πιο καλοί και θα γίνει η αρχή για την αντεπίθεση που πρέπει να κάνουμε. Το κλίμα είναι άριστο και θα βγει σύντομα στο γήπεδο

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.