Ντέρμπι αιωνίων με φόντο τα ημιτελικά του League Cup

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2023

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμετρούνται απόψε στο Μελίνα Μέρκούρη (07/12,21:00) στο νοκ αουτ προημιτελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς για μία θέση στους 4.

Οι ερυθρόλευκοι και οι πράσινοι θα συναντηθούν ξανά, για 5η φορά, αντιμέτωπoi σε αυτή τη διοργάνωση του βόλεϊ, ενώ είναι αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός μετά από 4 χρόνια θέλει να επιστρέψει και πάλι στο προσκήνιο του Λιγκ Καπ  και να κατακτήσει τον 7ο τίτλο του.

«Το ματς είναι πολύ σημαντικό ματς, πάντα περιμένουμε πώς και πώς να παίξουμε ένα τέτοιο ντέρμπι. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο, αλλά και γιατί παίζουμε και με τον Παναθηναϊκό και γνωρίζουμε όλοι πόσο ιδιαίτερο είναι αυτό για τον κόσμο μας και την ομάδα», ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι.

Το τριφύλλι  προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη στην Καλαμάτα, αλλά και την πρόκριση στους «16» του Τσάλεντζ Καπ και έχει στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Οι πράσινοι θέλουν να περάσουν τους πειραιώτες ώστε να τους ανοίξει ο δρόμος για την κατάκτηση του 4ου τιτλου Λιγκ Καπ και του 3ου συνεχόμενου.

Σε 6 αγώνες οι δύο μονομάχοι μετράνε από 3 νίκες 

Στα υπόλοιπα παιχνίδια εκτός από το Φοίνικας Σύρου- Κιφισιά όπου κέρδισε η ομάδα της Αθήνας με 1-3 έχουμε:

Γυμναστήριο Μίκρας, 17:00 (Live Streaming ESAP TV You Tube): ΠΑΟΚ - Άθλος Ορεστιάδας

Γυμναστήριο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» Πολίχνης, 17:30 (Live Streaming ESAP TV You Tube): Πήγασος Πολίχνης - Μίλων

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη, 21:00 (ΕΡΤ-3 HD): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.