Ντένβερ Νάγκετς: «Αχάμπαρος» Γιόκιτς, έκοβε τα νύχια του στον πάγκο!

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2024

Χαλαρότατος και… μερακλής ο Νίκολα ΓιόκιτςΟι ομάδες του NBA έδωσαν τα τελευταία τους φιλικά παιχνίδια πριν την έναρξη της σεζόν με τον Σέρβο σέντερ πάντως να μην «τρελαίνεται» για το φιλικό με τους Τίμπεργουλβς, καθώς έκοβε τα νύχια του στον πάγκο!

Ο Νίκολα Γιόκιτς πρωτίστως έχει χαρίσει φοβερές στιγμές μέσα στα παρκέ, όμως είναι ένας από τους μεγάλους αθλητές που… τροφοδοτούν με ιδιαίτερες εικόνες και εκτός τεσσάρων γραμμών.

Ο Σέρβος διεθνής σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς, δεν έδειξε να «καίγεται» για ρεβάνς στο φιλικό της ομάδας του στη Μινεσότα απέναντι στους Τίμπεργουλβς, μετά τον περσινό αποκλεισμό στα ημιτελικά της Δύσης.

Αντίθετα, χαλαρός και… μερακλής, «συνελήφθη» να κόβει τα νύχια του στον πάγκο της ομάδας του στη διάρκεια της αναμέτρησης!

Αν και αρκετοί αντιμετώπισαν αυτό το φιλικό παιχνίδι ως μια ευκαιρία για τους Νάγκετς να πάρουν ρεβάνς για τον αποκλεισμό από τους Τίμπεργουλβς, ο Γιόκιτς είχε μάλλον άλλη άποψη όντας ιδιαίτερα… χαλαρός να περιποιείται τα νύχια του στον πάγκο.

Όσον αφορά στον αγωνιστικό χώρο; Ο «Joker» σε 28 λεπτά συμμετοχής σκόραρε 4 πόντους με 2/5 δίποντα και 0/2 βολές, 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 τάπα και 3 λάθη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.