Ντεντάκης: «Τεράστια η μεταγραφή Κουλιεράκη, περήφανη η Κρήτη και τα Χανιά»

Metrosport Team20 Αυγούστου 2024

Η πρεμιέρα της Λαμίας ήταν εξαιρετική στο νέο πρωτάθλημα της Super League με τη σπουδαία νίκη με 1-0 στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού.

Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας, Αντώνης Ντεντάκης μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα της νίκης στην πρεμιέρα, ενώ αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του συντοπίτη του, Χανιώτη, Κωνσταντίνου Κουλιεράκη από τον ΠΑΟΚ στη Βόλφσμπουργκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νικηφόρα πρεμιέρα και τον τρόπο που ήρθε:

«Είχε πολλές εναλλαγές συναισθημάτων το παιχνίδι και στο τέλος ήμασταν εμείς οι νικητές. Θέλαμε και λίγο τύχη αλλά είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς με νίκη στο πρωτάθλημα».

Για τη Λαμία, την ανανέωση του ρόστερ και τη νέα της εικόνα: «Το 90% των παικτών που ήταν πέρσι στην ομάδα αποχώρησε. Ξεκινάμε από το μηδέν, η ομάδα ξεκίνησε τώρα και θα χρειαστεί χρόνο. Έχουμε όμως μια ανταγωνιστική ομάδα. Δύσκολο είναι τώρα να έχουμε ομοιογένεια, αλλά δουλεύουμε καλά και θα είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό να παίρνουμε αυτοπεποίθηση στην αρχή, ειδικά για εμάς που έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή για να έχουμε ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Θα μας δώσει ηρεμία να δουλέψουμε όπως θέλουμε, ήταν πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα για εμάς».

Για τη μεταγραφή του -επίσης Χανιώτη- Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στη Βόλφσμπουργκ: «Συγχαρητήρια και είναι μια τεράστια μεταγραφή. Έχει κάνει τεράστια εξέλιξη, τεράστια βήματα. Η εικόνα του στο γήπεδο είναι φανταστική, είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Τιμά τον τόπο του, τα Χανιά και όλη την Κρήτη. Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτόν».

Για τους ευρωπαϊκούς αγώνες των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού: «Τα έχω δει τα παιχνίδια και των δύο ομάδων. Κάθε αρχή της σεζόν είναι δύσκολη. Δεν μπορείς να έχεις σταθερότητα. Είχε καλή εικόνα ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και έχοντας κόπωση και δίχως να είναι στο 100%, έχασε από τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι λίγο και το ψυχολογικό όπως αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός που ήταν πολύ κοντά και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση. Θεωρώ πως και οι δύο ομάδες θα πάνε πολύ καλά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.