Ντεμπούτο για τον Μικρόπουλο στους Ακρίτες

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2023


Ο Μικρόπουλος πέτυχε το πρώτο γκολ σε επίπεδο ανδρών. Ενσωματώθηκε φέτος στην πρώτη ομάδα έπειτα από τις τρομερές του επιδόσεις στα τμήματα υποδομής των Ακριτών και κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή Νίκου Μίντη, βγάζοντας τον ασπροπρόσωπο με την εμφάνιση του στο παιχνίδι με τον Αετό.

Ο Θοδωρής δεν θα σταματήσει να μας εκπλήσσει και εμείς με την σειρά μας δεν θα σταματήσουμε να στηρίζουμε τα νέα παιδιά που θέλουν να αναδειχθούν αναφέρουν οι ιθύνοντες των Ακριτών.

Το ήθελαν πιο πολύ οι Ακρίτες

Νίκη και δεύτερη θέση για τους Ακρίτες καθώς επικράτησαν του Αετού Βασιλικών. Ποδοσφαιριστές της ομάδας στον Γρηγόρη Μισαηλίδη τόνισαν:

Αναστάσιος Μαυρίδης: «Το παιχνίδι είχε πολύ ένταση. Από το πρώτο λεπτό φαινόταν ποια ομάδα ήρθε να το πάρει και έτσι ήρθε και το τελικό σκορ».

Ο Μικρόπουλος Θόδωρος είπε: «Ημασταν ανώτεροι από το πρώτο λεπτό. Υπήρχε διάθεση στην ομάδα για να πάρει το αποτέλεσμα. Ημασταν αποφασισμένοι για να πάρουμε και τη νίκη και τα καταφέραμε».

MVP της αναμέτρησης απέναντι στον Αετό Βασιλικών αναδείχθηκε o Δημήτρης Πασσαλής. Ο Δημήτρης κλήθηκε να αγωνιστεί στη θέση του Αμυντικού Χαφ για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, γεγονός που κάνει το επίτευγμα του ακόμη πιο αξιοσημείωτο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.