Ντέμης: «Ο Λουτσέσκου προσβάλλει την Ελλάδα με τη συμπεριφορά του-Kάποιος να τον τιμωρήσει!»

Δημήτρης Καλαϊτζής21 Οκτωβρίου 2024

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, μέσω της εκπομπής Monday FC που προβάλλεται από τη NOVA, σχολίασε όσα εκτυλίχθηκαν στην OPAP ARENA στο ντέρμπι των δύο Δικεφάλων και την μεγάλη ένταση που επικράτησε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ανθρώπους της ΑΕΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Λουτσέσκου προσβάλλει την Ελλάδα με την συμπεριφορά του και κάποιος πρέπει να τον τιμωρήσει»! 

«Ο Λουτσέσκου προσφέρει ως προπονητής στην Ελλάδα, αλλά εξωαγωνιστικά αυτά που κάνει, που δεν έχουν σχέση με την ομάδα του και το ποδόσφαιρο, προσβάλλουν εμένα και την χώρα. Έπρεπε εδώ και καιρό κάποιος να τον τιμωρήσει με τις συμπεριφορές του, τις δηλώσεις που έχει κάνει και τις χειρονομίες του. Περιμένω να υπάρξουν συνέπειες σε τέτοιες συμπεριφορές. Εγώ σχολιάζω όσα είδα από την τηλεόραση». 

Για το αγωνιστικό του ντέρμπι στην OPAP ARENA:

«Ήταν η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ μπήκε από την αρχή στο γήπεδο και έπαιξε στα ίσα την ΑΕΚ χωρίς φόβο. Δεν το έχω ξανά δει αυτό στα προηγούμενα ματς. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε πρώτος γκολ, μπήκε άλλες τρεις φορές μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ για να σκοράρει και ένα δεύτερο τέρμα, η ΑΕΚ ισοφάρισε και στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ πήρε πολύ εύκολα τον βαθμό της ισοπαλίας. Το ντέρμπι ήταν πολύ καλό μόνο στο πρώτο 45άλεπτο γιατί στο δεύτερο θα έλεγα ήταν κάπως...βαρετό. Η ΑΕΚ ήθελε μόνο τη νίκη και ο βαθμός δεν της αρκούσε. Ο ΠΑΟΚ ήταν κερδισμένος με το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.