Ντελίριο για τον ευρω-ΠΑΟΚ

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2023

Έχει τρελάνει κόσμο ο ΠΑΟΚ και από προχθές το βράδυ, που τελείωσε το ματς στο στάδιο Πίτοντρι υπάρχει ένα ντελίριο ενθουσιασμού που εκφράζεται κυρίως μέσω των social media. Αποστολή στην Σκωτία: Γ.Καστάνης – Ρεπορτάζ: Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης.

Απαντες, εχθροί και φίλοι, εκθειάζουν το πνεύμα νικητή της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο αντιδρά σε κάθε δύσκολη κατάσταση που του παρουσιάζεται στα παιχνίδια και πλέον έχει ανοίξει η όρεξη για μεγάλα πράγματα και για μία πορεία ακόμη καλύτερη από εκείνη πριν δύο χρόνια, όταν έφτασε μέχρι τους «8» του Κόνφερενς και αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες από την Μαρσέιγ. 

Μοίρασε μπράβο ο Ιβάν Σαββίδης με κλήση στα αποδυτήρια

Σε αυτούς τους παίκτες και φυσικά στον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ αξίζουν εύσημα τα οποία έδωσε πρώτος ο Ιβάν Σαββίδης με κλήση στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την αντίδραση της ομάδας και ζήτησε από όλους να συνεχίσουν ακόμη πιο συσπειρωμένοι, χωρίς βέβαια να διαρρεύσουν περισσότερες λεπτομέρειες. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι κοντά στην ομάδα στο Αμπερντίν βρέθηκε ο μικρός γιος του Ιβάν, Νίκος Σαββίδης που έκανε και αναρτήσεις στα σόσιαλ μίντια από την πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ προς το γήπεδο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.