Ντέγιαν Λόβρεν: Η «αρχοντική» εμφάνιση στο ντέρμπι με… αριθμούς

Γιώργος Μάντζιος22 Οκτωβρίου 2024

Εδώ και λίγους μήνες διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, για την εικόνα του εντός αγωνιστικού χώρου. 

Ο Ντέγιαν Λόβρεν έχει τόσες παραστάσεις από «μεγάλα» παιχνίδια στην καριέρα του, που δεν θα μπορούσε να μην ανταπεξέλθει και σε ένα ελληνικό ντέρμπι, όπως αυτό της Κυριακής (20/10).

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ έπαιξε βασικός στη Λειβαδιά, βασικός και χθες το βράδυ, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάει κανείς πως η τελευταία του «γεμάτη» εμφάνιση (90λεπτο δηλαδή) ήταν στις 26 Γενάρη του 2024 σε ένα παιχνίδι Λυών – Ρεν, δηλαδή 9 περίπου μήνες νωρίτερα!

Ανακοινώθηκε στις 16 του Σεπτέμβρη από τον ΠΑΟΚ και μέσα σε ένα μήνα περίπου, με την παρουσία του στις προπονήσεις, άρχισε να πείθει και τον κατά τα άλλα δύσπιστο στα… καινούργια αποκτήματα Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν είχε καμία αμφιβολία για τον Κροάτη. Τελικός Μουντιάλ, τελικός Champions League, τελικός Europa League, κοντά στα 200 παιχνίδια στην Premier League με την φανέλα της Λίβερπουλ… μιλούσαν από μόνα τους.


Ο Λόβρεν με το «αρχοντικό» του στυλ ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Κυριακής, κάτι που αποτυπώνεται και μέσα από τους αριθμούς. Τι λένε αυτοί;

  • 41 επαφές της μπάλας
  • 9 ανακτήσεις μπάλας
  • 2 κλεψίματα
  • 1 κόψιμο
  • 8 τάκλιν
  • 8 κερδισμένες μονομαχίες (4 στον αέρα και 4 χαμηλά)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.