Ντε Τζούλιους: «Η περηφάνεια του συλλόγου μας οδήγησε στη νίκη»

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2024

Δηλώσεις αναφορικά με τον αγώνα θρίλερ του Άρη στη Ρόδο και τη νίκη επί του Κολοσσού έκανε ο καλαθοσφαιριστής του Άρη, Ντε Τζούλιους, ο οποίος ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της εκτός έδρας νίκης του συνόλου του Γιάννη Καστρίτη.

Τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν έχει να κάνει με κάποια συγκεκριμένη οδηγία στο ημίχρονο, έχει να κάνει με την περηφάνεια του συλλόγου που λέγεται Αρης και αυτό μας οδήγησε στην ανατροπή».

Για τα στοιχεία που πρέπει να κρατήσει ο Άρης: «Πρέπει να συγκρατήσει αυτό το μομέντουμ, με αυτή την μεγάλη ανατροπή και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια, σε κάθε παιχνίδι να ανεβάζει την απόδοση της για να έρχονται πιο εύκολα οι νίκες».

Για το αν γνωρίζει πράγματα για τον Άρη και το μέγεθος του: «Είμαι πλήρως ενημερωμένος για την παράδοση του Αρη, και απόδοση σαν αυτή του πρώτου ημίχρονου δεν συγχαρείτε αν θέλουμε να έχουμε συνέχεια».

Για την τελευταία επίθεση του αγώνα:  «Το αρχικό πλάνο στη τελευταία επίθεση ήταν να πάρω την μπάλα, αλλά όλοι οι παίχτες της ομάδας μου έχουν την εμπειρία να αποφασίσουν τι θα κάνουν και ο Γούντμπερι είχε τον χαρακτήρα να πάρει το σουτ και να οδηγήσει την ομάδα στη νίκη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.