Νταβέλης κατά οπαδών της ΑΕΛ: «Η κοινωνία τους κράζει συλλογικά, ψευτοεπαναστάτες χωρίς αιτία»

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης, παίρνοντας ξεκάθαρα θέση απέναντι από τους οργανωμένους οπαδούς της Θεσσαλικής ομάδας και τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν εις βάρος της μητέρας του νέου προπονητή, Παύλου Δερμιτζάκη.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Από όσο γνωρίζω πραγματοποίησε και συνεχίζει τη προπόνησή του στην ομάδα κανονικά ο κύριος Δερμιτζάκης. 

Το «υπό όρους» που είπε χθες ο προπονητής δεν αφορά τον προπονητή μας, αφορά όλους εμάς. Άνθρωποι που προσβάλλουν με τον πιο χυδαίο τρόπο, και μάλιστα ούτε καν τους πρωταγωνιστές αλλά τις μητέρες αυτών, αφενός δεν είναι άνθρωποι και αφετέρου δεν είναι φίλαθλοι. Είναι στοιχεία τοξικά, που δεν έχουν να προσκομίσουν τίποτα παρά μόνο ζημία και τοξικότητα. 

Η κοινωνία τους «κράζει» συλλογικά, αυτό συμβαίνει στη πόλη. Μπορείτε να φανταστείτε 200.000 σε μια πόλη να βρίζουν 50 άτομα; Αυτό συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Λάρισα. Είναι ψευτοεπαναστάτες χωρίς αιτία και με κάποιον τρόπο εξωγήινο έχουν μια συλλογικότερη αντίληψη που μας είναι αδιάφορη. Εμείς έχουμε αποδείξει αν αγαπούμε και ενδιαφερόμαστε για την ομάδα. Και στο φινάλε δεν μπορεί αυτός ο οποίος ματώνει και δέχεται όλη την πίεση, να συνομιλεί με ακραία και τοξικά στοιχεία για το μέλλον της ομάδας και αν θα πρέπει η επιλογή του προπονητή να γίνει με όρους οπαδικούς. Δηλαδή αν ο προπονητής θα έπρεπε στην ηλικία των 20 ετών να είναι ΑΕΛ και όχι ΠΑΟΚ.

Μιλάμε κυριολεκτικά για εξώκοσμα στοιχεία, την επιτομή της τοξικότητας και της ανοησίας. Δεν υπάρχει τίποτα που να μας συνδέει, καμία επαφή. Εκτιμώ ότι ο προπονητής έπραξε δέοντα, όπως η ΠΑΕ και ο Πρόεδρος. Θεωρώ το θέμα λήξαν. Άρα το θέμα «υπό όρους», δεν αφορά τον Δερμιτζάκη αλλά όλους μας. Εμείς δεν έχουμε κάποιον όρο, αλλά ένα κοινό όραμα, να ανεβάσουμε τη Λάρισα κατηγορία. Αν 50 κανίβαλοι δεν το αντιλαμβάνονται αυτό είναι δικό τους πρόβλημα.

 Θα πρέπει να αντιληφθούν «τα καλά παιδία» ότι όταν προκαλούν το νόμο, τη τάξη, τις αξίες και τη νοημοσύνη μας, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεννόησης. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ στη τελευταία παράγραφο λέει ότι θα ασκήσουμε όλα τα νόμιμα δικαιώματά μας. 

Από εδώ και πέρα η εύνοια του αθλητικού νόμου θα εφαρμοστεί όπως αρμόζει. Αυτοί θα σκεφτούν όσοι θέλουν να κόψουν εισιτήριο και να έρθουν ως άνθρωποι στο γήπεδο και όχι σαν κανίβαλοι. Έτσι θα είμαστε ευτυχισμένοι. Αν δεν θέλουν να έρθουν έτσι στο γήπεδο, ας μην έρθουν, κανένα πρόβλημα για εμάς.

Είμαστε κερδισμένοι σε επίπεδο ανθρώπινο και ηθικό. Από εκεί και πέρα συζητάμε το πολύ για 50 στοιχεία, τα οποία νομίζουν ότι έχουν το θυρεό της ομάδας. Θα τους εξηγήσουμε από εδώ και πέρα ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας και ποιοι οι ιδιοκτήτες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.