Νταβέλης: «Η μεταμόρφωση της ΑΕΛ οφείλεται στον Δερμιτζάκη»

Metrosport Team19 Δεκεμβρίου 2023

Απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του Παύλου Δερμιτζάκη στην ΑΕΛ είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, καθώς ο Ελληνας τεχνικός έχει απολογισμό επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες σε δέκα ματς στον Α’ όμιλο της Super League 2, ανεβάζοντας τους Θεσσαλούς στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο Επιμελητήριο της Λάρισας και μίλησε για την αγωνιστική παρουσία των Θεσσαλών στον Α’ όμιλο της Super League 2 αλλά και την οπαδική βία. 

Παράλληλα έκανε κάλεσμα στους φίλους της ΑΕΛ να βρεθούν κοντά στην ομάδα για να «μπορέσουμε όλοι μαζί το καλοκαίρι να δρέψουμε τους καρπούς». Αρχικά, κάνοντας ένα μίνι απολογισμό για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας τη φετινή σεζόν, τόνισε: «Η ομάδα μέχρι σήμερα έχει επιδείξει συνέπεια, επαγγελματισμό και μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον εκπλήρωσε τον στόχο του πρώτου γύρου. Δεν ξέρω πόσο απλό ή εύκολο φαίνεται στα μάτια των περισσοτέρων, αλλά δεν ήταν. Κάποιες επιλογές κινήθηκαν προς την σωστή κατεύθυνση. 

Η μεταμόρφωση της ομάδας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Παύλο Δερμιτζάκη. Οραμα είναι να διεκδικήσουμε την πολυπόθητη άνοδο. Ο απολογισμός μας είναι μέχρι στιγμής θετικός. Θεωρούμε ότι το Πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει. Το πρόγραμμα στον δεύτερο γύρο είναι πιο ευνοϊκό, όμως όλα θα κριθούν στα πλέι οφ. Ο θεσμός των πλέι οφ είναι θεμιτός και προς την θετική κατεύθυνση. Εχουμε δρόμο μπροστά μας». 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο φαινόμενο οπαδικής βίας, τονίζοντας ότι στόχος της διοίκησης είναι να παράξει υγιείς φιλάθλους τους οποίους και κάλεσε να βρεθούν στο πλευρό της ΑΕΛ για να «μπορέσουμε όλοι μαζί το καλοκαίρι να δρέψουμε τους καρπούς». Αναφέρθηκε στη συνέχεια της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας καλώντας τους Λαρισαίους να προβούν στην αγορά τους, γιατί αφενός συμφέρει οικονομικά και κυρίως γιατί θα αποτελέσουν μία καλή οικονομική βοήθεια στην ομάδα, η οποία προσδοκά λίγα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Επιμέλεια: Παύλος Κερασιώτης

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.