Νταρνέλ Μπιλέ: Ποιος είναι ο 18χρονος «παίκτης-κλειδί» του Κλοντ Μακελελέ

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2024

Ο Κλοντ Μακελελέ προκάλεσε κρότο τόσο όταν ήρθε στην Τρίπολη, όσο και τώρα που αποχώρησε από τον Αστέρα και οι δηλώσεις του κάνουν το γύρο του κόσμου.

Ποιος είναι ο 18χρονος Νταρνέλ Μπιλέ, ο «παίκτης κλειδί» για τον οποίο προκλήθηκε η ρήξη του Γάλλου τεχνικού με τον Αστέρα Τρίπολης;

Ο Νταρνέλ Μπιλέ πέρασε στον αγώνα της Καλλιθέας με τον Αστέρα Τρίπολης ως αλλαγή στο 67ο λεπτό του αγώνα.

Κατάφερε να τροφοδοτήσει με ασίστ στο 71’ τον Καλτσά για να πετύχει το 2-1 υπέρ του Αστέρα Τρίπολης και είχε συμμετοχή και το 3-1 στο γκολ του Μακέντα.

Ο Κλοντ Μακελελέ υπογράμμισε για τη λύση της συνεργασίας του με τον Αστέρα Τρίπολης χθες (7/10): «Στο ματς με την Καλλιθέα, μου είπαν πως ένας παίκτης – κλειδί δεν πρέπει να παίξει. Ο παίκτης έχει μικρό συμβόλαιο και είναι ο καλύτερος στην ομάδα. Τον έβαλα για 20 λεπτά, είχε δύο ασίστ και κερδίσαμε. Δεν ήθελαν όμως να παίξει, γιατί δεν είχε υπογράψει. Εγώ τον έβαλα όμως, λόγω ποιότητας!».

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως το όνομα του Νταρνέλ Μπιλέ δεν υπήρχε καν στην αποστολή που ανακοίνωσε η ομάδα της Τρίπολης στα Social Media πριν την αναμέτρηση με την Καλλιθέα.

Βεβαίως, στην επίσημη λίστα που δόθηκε στην Super League, την ημέρα του αγώνα, συμμετείχε κανονικά.

Ο Νταρνέλ Μπιλέ (28/10/2005) γεννήθηκε στο Κολόμπ, προάστιο του Παρισιού και έχει ρίζες από την Ακτή Ελεφαντοστού. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Σεντ Ετιέν και συνέχισε στην Πορτογαλία και την ομάδα Κ19 της Λουζιτανίας.

Έχει αγωνιστεί σε τρία φιλικά παιχνίδια της Εθνικής Γαλλίας σε επίπεδο Κ18, σκοράροντας στο 5-1 επί της Σκωτίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.