Νταρίντα: «Έφερε ενέργεια ο νέος προπονητής, η νίκη θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό στην Ευρώπη»

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2023

Πεπεισμένος πως ο Άρης μπορεί ν' αφήσει πίσω του το κακό ξεκίνημα, πατώντας πάνω στη δουλειά που θα γίνει με τον νέο προπονητή, Άκη Μάντζιο στο πλαίσιο της διακοπής εμφανίστηκε ο Βλαντιμίρ Νταρίντα μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης.

«Έφερε ενέργεια ο νέος προπονητής, παρότι είναι λίγες ημέρες μαζί μας στην ομάδα. Στη διακοπή θα δουλέψουμε μαζί του, θα τον γνωρίσουμε καλύτερα, θα μας γνωρίσει και θα βάλει τα στοιχεία που θέλει αυτός», ανέφερε αρχικά ο Τσέχος χαφ έπειτα από το παιχνίδι κόντρα στους Αρκάδες για να προσθέσει:

«Ήταν μια νίκη που θέλαμε και θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε αυτό το κακό ξεκίνημα που είχαμε στο πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό στην Ευρώπη. Έχουμε τη διακοπή τώρα και μετά να κάνουμε μία νέα αρχή».

Στη συνέχεια μίλησε ο τερματοφύλακας του Αρη, Χουλιάν Κουέστα. Ο Ισπανός μίλησε για τη σημασία της έδρας ενώ αποθέωσε τους συμπαίκτες του. 

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Πιστεύω στην ομάδα, φέτος έχουμε πολύ καλή ομάδα, πολύ καλούς παίκτες. Οσο περνάει ο καιρός θα δένουμε περισσότερο και θα εμφανίζουμε καλύτερη εικόνα. Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί φέτος στην έδρα μας και με αυτή την ψυχολογία θα πρέπει να βγούμε στο γήπεδο σε όλα τα παιχνίδια για να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.