Νταντάμης: «Είσοδος στα μπαράζ και άνοδος στη Γ’»

Metrosport Team22 Απριλίου 2023

Ο Νίκος Νταντάμης φοράει τη φανέλα της Αναγέννησης Επανομής, έχοντας συνολικά υπηρετήσει οκτώ χρόνια την ομάδα. Ο έμπειρος ακραίος αμυντικός αποτελεί και φέτος ένα από τα βασικά στελέχη του συλλόγου.

 Η Αναγέννηση αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 1η θέση των πλέι οφ της Α1 κατηγορίας, καθώς οι δύο πρώτες ομάδες εξασφαλίζουν θέση για μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

 Ο Νταντάμης μιλώντας στη «Μ», είπε: «Ο στόχος της Αναγέννησης Επανομής από την αρχή της χρονιάς ήταν και παραμένει η άνοδος στην Γ Εθνική. Το πλάνο της διοίκησης ήταν να κάνει ένα δυνατό σύνολο από έμπειρους και νεαρούς παίκτες που διψάνε για διακρίσεις ώστε να μπορέσει να γίνει ανταγωνιστική στις απαιτήσεις του Πρωταθλήματος και των πλέι-οφ και να μπορέσει να πάρει ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στα περιφερειακά μπαράζ.

 Η πορεία της ομάδας από την αρχή της χρονιάς μέχρι τώρα και βάση την σοβαρότητα που δείξαμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αντικατοπτρίζει το πλάνο της διοικήσεως που έκανε από την αρχή της χρονιάς και μέχρι στιγμής είμαστε μέσα στον στόχο που βάλαμε εξαρχής. 

Εχουν μείνει 3 τελικοί ακόμη για το τέλος των πλέι οφ που καλούμαστε αρχής γενομένης από το κυριακάτικο παιχνίδι να δώσουμε. 

Να δείξουμε ακόμη πιο πολύ σοβαρότητα και να κάνουμε κατάθεση ψυχής για να μπορέσει να επιτευχθεί ο στόχος για την είσοδο στα περιφερειακά μπαράζ. Ολα αυτά τα χρόνια η συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας ήταν και παραμένει άψογη και οπότε χρειάστηκε κάτι εντός και εκτός γηπέδου ήταν εκεί χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Αν δείξουμε την κατάλληλη σοβαρότητα και κάνουμε κατάθεση ψυχής σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θα μπορέσουμε να τελειώσουμε αυτό που αφήσαμε πέρσι στη μέση, που είναι η άνοδος στην Γ Εθνική».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.