Ντάνι Άλβες: «Σκληρή σπόντα» από τη σύζυγό του μέσω Instagram

Metrosport Team07 Αυγούστου 2023

Αν και η σύζυγος του Ντάνι Άλβες είχε υποστηρίξει δημόσια τον άντρα της από τη πρώτη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο βιασμού στο οποίο εμπλέκεται ο τελευταίος, φαίνεται πως πλέον εκείνη αλλάζει στρατόπεδο και τοποθετείται άμεσα αλλά και... έμμεσα απέναντί του.

Άρχισε τις σπόντες και μέσω των σόσιαλ μίντια η Χοάνα Σανθ, πρώην σύζυγος του Ντάνι Άλβες, με τα ποσταρίσματά της να βρίσκουν αποδέκτη τον Βραζιλιάνο άσο. 

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο της Instagram story έγραφε την ατάκα: «Οι γυναίκες θέλουν έναν άνδρα για να τον θαυμάζουν, όχι να τον εκπαιδεύουν», με την εικόνα να περιλαμβάνει και την Μέριλιν Μονρόε.

Μια στροφή 180 μοιρών, αφού η  Σανθ όχι μόνο έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου, αλλά πρόσφατα φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να τον συγχωρήσει, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως: «Έχουμε τελειώσει. Ας κάνει ό,τι θέλει. Δεν θέλω να ασχολούμαι με τίποτα που έχει σχέση μαζί του».

Ως γνωστόν, ο 40χρονος δεξιός μπακ βρίσκεται υπό κράτηση στις φυλακές της Βαρκελώνης από τις 20 Ιανουαρίου, καθώς κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε κοπέλα σε κλαμπ της καταλανικής πόλης στις 30 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.