Νταμπράουσκας: «Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου» - Λόπεθ: «Η προσπάθεια των παιδιών ήταν πολύ καλή»

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2023

Ο προπονητής του ΟΦΗ Βάλντας Νταμπράουσκας, δεν ήταν ικανοποιημένος από την εξέλιξη του παιχνιδιού, αλλά δεν είχε κανένα παράπονο από τους παίκτες του μετά το 1-1 με τον Βόλο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV: «Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε πάντα την ίδια δικαιολογία, ότι είμαστε κοντά στο να νικήσουμε, αλλά δυστυχώς όταν δεχόμαστε ένα γκολ τελικά δεν μπορούμε να βάλουμε δύο. Θεωρώ ότι είχαμε ρυθμό στο παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Σήμερα δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου, διότι δώσανε τα πάντα και θέλανε όλοι να κερδίσουν. Η σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμα και είναι στο χέρι μας να πετύχουμε κάτι. Ο στόχος είναι να παραμείνουμε όλοι θετικοί για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Ο προπονητής του Βόλου Άνχελ Λόπεθ, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την ομάδα του, αν και ήθελε τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ (1-1).

Αναλυτικά είπε: «Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε και η προσπάθεια των παιδιών ήταν πάρα πολύ καλή. Αν παίζαμε έντεκα εναντίον έντεκα συνέχεια θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι, διότι ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τη νίκη, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.