Ντάλαν Ίνγκραμ: «Παπάδες» ο γιος του Ντέιβιντ - 25 πόντοι σ’ ένα δεκάλεπτο!

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2024

Είναι το μπασκετικό DNA και η αστερόσκονη που συνεχίζονται στο… αίμα των ΊνγκραμΤο σίγουρο είναι πως ο γιός του Ντέιβιντ, Ντάλαν, με το νούμερο 6 στην πλάτη κι εκείνος, ξέρει καλά να «φορτώνει» τα αντίπαλα καλάθια και σ’ ένα δεκάλεπτο κατάφερε να πετύχει 25 πόντους!

Ο Ντέιβιντ Ίνγκραμ (όπως είναι γνωστότερος, αλλά ορθότερα Άνκρουμ) άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο ελληνικό μπάσκετ, χαρίζοντας μαγικές στιγμές με τη φανέλα του Ηρακλή, το εμβληματικό Νο6 το οποίο έχει αποσυρθεί από τους «κυανόλευκους».

Ένας παίκτης τεράστιου επιπέδου, μεγάλος σκόρερ και ηγέτης, όπως απέδειξε περίτρανα στη θρυλική πενταετία 1987-1992 με τη φανέλα του Ηρακλή στο ελληνικό μπάσκετ.

Το μπασκετικό DNA και η ικανότητα στο σκοράρισμα έχει «περάσει στο αίμα» και του γιου του, Ντάλαν Άνκρουμ, ο οποίος στην European North Basketball League με τη φανέλα της ρουμανικής, Ντινάμο Βουκουρεστίου σκόραρε 25 πόντους μέσα σ’ ένα δεκάλεπτο.

Ο 28χρονος (1,98) Αμερικανός σημείωσε συνολικά 32 πόντους (3/7 δίποντα, 6/10 τρίποντα, 8/8 βολές, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 9 κερδισμένα φάουλ στην ήττα με τη Λέγκια Βαρσοβίας (88-91).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.