Νότιγχαμ Φόρεστ: Κέρδισε με ανατροπή την Μπράιτον και πήρε... «ανάσα» παραμονής

Metrosport Team26 Απριλίου 2023

Η Νότιγχαμ Φόρεστ κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος της 0-1 σε 3-1 και έκανε αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής της στην Premier League!  H ομάδα του Στιβ Κούπερ νίκησε με 3-1 την Μπράιτον στα πλαίσια της 33ης αγωνιστικής και ανέβηκε στην 17η θέση της Premier League με 30 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία μόλις στο 11’ να ανοίξουν το σκορ όμως ο Μπρέναν Τζόνσον είδε τον Τζέισον Στιλ να αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε. Έτσι οι «γλάροι» ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο 38’ με τον Μπουονανότε. Οι «κόκκινοι» παρόλα αυτά ισοφάρισαν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους χάρη στο αυτογκόλ του Γκρος.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν εξαιρετικά άτυχη καθώς είδε τόσο τον Μούσα Νιακατέ (14') όσο και τον Νέκο Γουίλιαμς (65') να αποχωρούν τραυματίες.

Η Φόρεστ είδε τόσο τον Μούσα Νιακατέ (14') όσο και τον Νέκο Γουίλιαμς (65') να αποχωρούν τραυματίες, όμως βρήκε τις δυνάμεις να «γυρίσει» το ματς. Ο Αβονίγι έδωσε την ασίστ και ο Ντανίλο έγραψε το 2-1 στο 69’. Ο Μόργκαν Γκιμπς Ουάιτ ευστόχησε απο τα 11 μέτρα για το 3-1 στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ: Νάβας - Οριέ, Νιακατέ (14’ Γουόραλ), Φελίπε – Γουίλιαμς (65’ Κουγιατέ), Μανγκαλά, Ντανίλο, Λόντι - Γκιμπς Ουάιτ - Τζόνσον (86' Τόφολο), Αβονίγι (80' Αγιού)

ΜΠΡΑΙΤΟΝ: Στιλ - Κόλγουιλ, Ντανκ, Εστουπινιάν (73' Γουέλμπεκ), Γκρος - ΜακΆλιστερ, Καϊσέδο - Μπουονανότε (88' Οφία), Μιτόμα, Μαρτς - Ενσίσο (75' Ουντάβ)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.