Νόριτς: Η ανακοίνωση για τη μεταγραφή Τζόλη στη Φορτούνα

Metrosport Team31 Μαΐου 2024

Φανταστική σεζόν έκανε ο Χρήστος Τζόλης με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ αναγκάζοντας τη διοίκηση του συλλόγου να προχωρήσει στην αγορά του. 

Ο Έλληνας άσος κατέγραψε φέτος 37 συμμετοχές, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα 24 φορές και μοίρασε 10 ασίστ. Η απόδοση του ήταν καταλυτική για την πορεία της ομάδας και οι ιθύνοντες του συλλόγου αποφάσισαν ότι θα πληρώσουν την οψιόν αγοράς, δηλαδή το ποσό των 3.500.000 ευρώ. 

«Έχουμε ασκήσει τη συμφωνημένη οψιόν αγοράς για τον Χρήστο Τζόλη στη Νόριτς. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για τη Φορτούνα, χωρίς όμως να γίνει πολύ ευφορία. Η σύμβαση, η οποία είχε διαπραγματευτεί πριν από ένα χρόνο, μπορούσε να συναφθεί μόνο με έναν περιορισμό. Περιλαμβάνεται ρήτρα αποχώρησης με τη δυνατότητα για τον παίκτη να αλλάξει ξανά ομάδα κατά την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο υπό ορισμένες προϋποθέσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθυντής Αθλητισμού & Επικοινωνιών της Φορτούνα, Κλάους Άλοφς. 

Τη συμφωνία έχει επιβεβαιώσει και επίσημα με ανακοίνωση της και η Νόριτς. «Ο Έλληνας διεθνής πέρασε τη σεζόν 2023/24 με τη Φορτούνα, βοηθώντας τους στα πλέι οφ ανόδου όπου θα γνώριζαν την ήττα από τη VfL Bochum σε δύο αγώνες. 

 Η γερμανική πλευρά έχει πλέον ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που περιλαμβάνεται στη σύμβαση δανεισμού του Τζόλη και θα ενταχθεί επίσημα στον γερμανικό σύλλογο την 1η Ιουλίου. Ο Τζόλης εντάχθηκε στα Κανάρια από τον ΠΑΟΚ το 2021 και έχει παίξει 30 παιχνίδια για τον σύλλογο, σημειώνοντας τρία γκολ. 

 Πέρασε επίσης το πρώτο εξάμηνο του 2022/23 ως δανεικός στην FC Twente στην Eredivisie. Όλοι στο σύλλογο θα ήθελαν να ευχηθούν στον Χρήστο ότι καλύτερο στο μέλλον».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.