Νοκ-άουτ για πάνω από έναν μήνα οι Ντε Γιονγκ και Πέδρι στην Μπαρτσελόνα

Metrosport Team05 Μαρτίου 2024

Η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να φύγει αλώβητη από το "Σαν Μαμές" απέναντι στην φορμαρισμένη Αθλέτικ Μπιλμπάο, με την ομάδα του Τσάβι να μένει στο 0-0 κόντρα στο σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε και να μένει οκτώ πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ έπειτα από 27 αγωνιστικές στην La Liga.

Εκτός από τους δύο χαμένους βαθμούς η ομάδα της Καταλωνίας είχε και άλλες απώλειες και αυτές αφορούν το έμψυχο δυναμικό τους, με τους Φρένκι ντε Γιονγκ και Πέδρι να είναι βασικοί αλλά να τραυματίζονται και να αποχωρούν πριν από την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Το μεσημέρι της Δευτέρας υπήρξε μάλιστα ανακοίνωση από πλευράς μπλαουγκράνα, που έκαναν γνωστό πως ο Ντε Γιονγκ υπέστη διάστρεμμα στους συνδέσμους και πως ο Πέδρι χτύπησε στον δεξιό τετρακέφαλο.

Ο σύλλογος ανέφερε πως η αποθεραπεία τους θα κρίνει το πότε θα επιστρέψουν στην δράση, με τις πρώτες πληροφορίες από τα ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο Ολλανδός διεθνής μέσος θα τεθεί εκτός δράσης για τις επόμενες 4-5 εβδομάδες και ο Ισπανός χαφ θα απουσιάσει για 5-6 εβδομάδες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.