Νίκος Πασσαλής για Άρη: «Θα ήθελα ένα εξάρι, δεν αξίζει να ξοδευτεί για φορ»

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2024

Ο βετεράνος του Άρη, Νίκος Πασσαλής, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον φετινό Άρη, τις μεταγραφές και τον στόχο της παρουσίας στην τετράδα.

«H συγκομιδή είναι καλή, πέντε βαθμοί. Με τον Ατρόμητο και τον Πανσερραϊκό ήταν καλός, με την Τρίπολη δεν μου άρεσε. Κάθε φορά που έβγαινε ο Αστέρας στην κόντρα με έπιανε ταχυκαρδία. Όπως εξελίχθηκε το ματς θα μπορούσε να είχε κερδίσει, αλλά και η ισοπαλία είναι καλή» είπε αρχικά και πρόσθεσε αναφερόμενος στην απουσία του κόσμου στο τελευταίο ματς: «Ειδικά ο Άρης, που έχει κόσμο, παίρνει ώθηση απ' αυτό και μπορεί να επηρεαστεί και ο αντίπαλος. Με άδειες κερκίδες, δεν ήταν από τα παιχνίδια που θέλεις να βλέπεις».

Συνέχισε λέγοντας:

Για το φετινό υλικό: «Οι μεταγραφές φέτος ήταν λίγες. 7-8 στοχευμένες. Όλοι όσοι ήρθαν είναι καλοί. Την ξέρουν τη μπάλα, φαίνεται. Είναι Ισπανοί που θέλουν τη μπάλα στα πόδια τους. Στο Χαριλάου θέλεις και κάποιους καλούς στο ένας εναντίον ενός.

Κάποιος δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, αλλά νομίζω ότι το ρόστερ είναι πλήρες. Έχει δύο παίκτες σε κάθε θέση, αν κάνει κι άλλες προσθήκες θα είναι ακόμη καλύτερος. Παίρνει και τον Χουάνκαρ. Θα ήθελα ένα καθαρόαιμο εξάρι γιατί και ο Μόντσου και ο Σιφουέντες μου κάνουν περισσότερο για οκτάρια. Ο Ντιαντί μου άρεσε πολύ, εξαρτάται από την εξέλιξη που θα έχει. Ο δρόμος είναι ανοιχτός γι' αυτόν.

Ο Άρης φάνηκε έτοιμος γιατί οι παίκτες έχουν πολλά πρωταθλήματα στην πλάτη τους και ξέρουν τη θέση τους. Δεν χρειάζεται να περιμένεις καιρό, γι' αυτό πιστεύω ότι ο Άρης είναι καλός».

Tο θέμα της απόκτησης ενός φορ: «Όταν έχεις τον Μορόν μπροστά, θα πάρεις έναν καλό για να είναι στον πάγκο; Θα αποκτήσει λογικά έναν με λίγα λεφτά. Θα βοηθηθεί, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να ξοδευτεί. Ο Ζαμόρα τι θα κάνει; Στα πλάγια δεν θα παίξει γιατί εκεί υπάρχουν, ήδη, τέσσερις. Πρέπει να είναι σε εγρήγορση όλοι οι παίκτες».

Tην εικόνα του Άρη: «Στην Ελλάδα δουλεύουν οι προπονητές που είναι αμυντικογενείς, θυσιάζουν το θέαμα για το αποτέλεσμα. Έτσι είναι και ο Μάντζιος. Δεν ρισκάρει. Όταν είσαι πίσω μετά είναι δύσκολο να είσαι μπροστά με πολλούς παίκτες. Έτσι θα είναι ο Άρης φέτος. Η Τρίπολη, είδαμε, ότι σε κάθε κόντρα δημιουργούσε πρόβλημα».

Tον στόχο της τετράδας: «Για να έχεις τέτοιο στόχο, πρέπει να κερδίζεις και ματς όταν δεν είσαι καλός, όπως αυτό με την Τρίπολη. Καλό είναι να το πιστεύουμε. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ ακόμη δεν πατάνε καλά, ο στόχος λογικά θα είναι αυτός».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.