Νίκος Παππάς: «Με βοήθησε η Στεφανίδου... βάζοντάς τα μαζί μου»

Metrosport Team10 Ιουνίου 2024

Στην αντιμετώπιση που δέχθηκε από μερίδα των Μέσων Ενημέρωσης αναφέρθηκε ο νέος ευρωβουλευτής και βετεράνος καλαθοσφαιριστής Νίκος Παππάς, μια μέρα μετά τη μεγάλη εκλογική του νίκη.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο Νίκος Παππάς επεσήμανε ότι τους τελευταίους δυο μήνες επέλεξε να μην εμφανιστεί σε καμιά τηλεοπτική εκπομπή, καθώς, όπως τόνισε, ήθελε να «παίξει στα ίσα» κι όχι να αξιοποιήσει πόρτες που ίσως του «ανοίγονταν πιο εύκολα» από τους συνυποψηφίους του. 

Ο Νίκος Παππάς δέχτηκε σήμερα τα συγχαρητήρια του Γιώργου Λιάγκα για την εκλογική νίκη του και απάντησε στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου για το πως βίωσε την προεκλογική περίοδο.

«Γενικά δεν ήθελα να αξιοποιήσω κάποια πράγματα που φαντάζουν πλεονεκτήματα σε κάποιους, ακόμα και την αγάπη του κόσμου του Παναθηναϊκού. Δεν μίλησα με ανθρώπους συνδέσμων, δεν εκμεταλλεύτηκα τα social μου πέρα από την τελευταία εβδομάδα που έκανα κάποια repost. 

Ήθελα να το πάω πιο παραδοσιακά, να ζήσω την εμπειρία – όχι ότι κάποιος θα το εκτιμήσει και εντέλει αφού τα κατάφερα ήταν μια συνταγή επιτυχίας. Γύρισα όλη την Ελλάδα, 42 διαφορετικές πόλεις.

Η προεκλογική εκστρατεία είναι ακριβό σπορ δυστυχώς. Δεν ξέρω πως μπορεί να αλλάξει αυτό το σύστημα γιατί μπορεί εγώ και 3-4 άλλοι να έχουν αυτή τηνδυνατότητα, αλλά μπορεί να υπάρχουν στο ψηφοδέλτιο νέα παιδιά που δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Άρα καταλαβαίνει κανείς ότι οι υπόλοιποι αποκτούμε αυτόματα ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Σε μαθαίνει ο άλλος πιο εύκολα γιατί δυστυχώς τα κριτήρια του κόσμου εστιάζονται στο ποιος θα μου δώσει μια ωραία χειραψία ή ποιος θα με κεράσει έναν καφέ ή ποιον γνώρισα από κοντά κι έκανα λίγο καλαμπούρι», επεσήμανε αρχικά.

Παράλληλα, ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ότι συγκεκριμλενα κανάλια, μεταξύ των οποίων και ο ALPHA, τον «έκοβαν» εκβιαστικά, σημειώνοντάς ότι θα έπρεπε να βγει σε συγκεκριμένες μόνο εκπομπές.

«Κάποια κανάλια με κόβανε επιτηδευμένα εκβιάζοντάς με ότι αν δεν βγεις σε μια συγκεκριμένη εκπομπή… Στον Alpha ας πούμε μου είπαν, αν δεν βγεις στην Τατιάνα Στεφανίδου, δεν θα βγεις πουθενά. Τους είπα ευχαριστώ, δε θα βγω πουθενά.

Άρα δεν ήταν μόνο δικιά μου επιλογή. Όταν προσπάθησα να αξιοποιήσω στην τελική ευθεία μερικές ευκαιρίες, δεν με αφήσανε κιόλας. Είναι θέμα αισθητικής, δεν ήθελα να πάω σε ανθρώπους που δεν ταιριάζουν στην αισθητική μου. Δεν νομίζω πως ασχολείται και κανένας με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για να επηρεάσει κόσμο.

«Νομίζω με βοήθησε αρκετά η Τατιάνα. Βάζοντάς τα μαζί μου, με έκανε αυτόματα συμπαθή σε πολύ κόσμο», δήλωσε.  

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.