Νίκος Καγιούλης, η επιστροφή: Σε ποια ομάδα μπαίνει

Metrosport Team17 Ιουλίου 2024

Η τελευταία και ελπιδοφόρα Γενική Συνέλευση των μελών του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα, μετά εκλογών, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ (16/7) στην αίθουσα «Θ. Μάρκελος». Στη συνέλευση, παρουσιάστηκε ο Στέλιος Μπέκας, παλιός ποδοσφαιριστής και ο ίδιος που διατέλεσε παράγοντας άλλων ομάδων, ο οποίος εκπροσώπησε τον επιχειρηματία και ατζέντη, Νίκο Καγιούλη.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΥΛΟΣ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ

Ο Καγιούλης είναι Γερμανός υπήκοος (όπως ανέφερε ο κ. Μπέκας), με ελληνική καταγωγή, ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Μπόχουμ της Γερμανίας και εκφράζει την επιθυμία του μαζί με άλλους 2, 3 επιχειρηματίες να αναλάβουν την τύχη του Α.Ο.Τ. με όλο το πακέτο, δηλ. και τον Ερασιτέχνη και τις Εγκαταστάσεις και τις Ακαδημίες. Ο Καγιούλης είχε ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν, μεταξύ άλλων και με τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή... Κι όχι μόνο.

Σύμφωνα με τα όσα καταγράφονται, ο Μπέκας με τα λεγόμενά του ήταν πολύ πειστικός (παρόλο τη δυσπιστία του κοινού…) για τη θετική εξέλιξη της ομάδας, μόνο που απογοητεύτηκε για τη μικρή συμμετοχή των μελών στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές που διενεργήθηκαν στο τέλος. Στη διάρκεια της συζήτησης απάντησε και σε ερωτήσεις μελών, που αναρωτήθηκαν για την ανάμειξή του ως παράγοντα σε άλλες ομάδες, όπως Αιολικό και Καραϊσκάκη.

Τον κ. Μπέκα παρουσίασε ο Άκης Αναστασίου και στο τέλος έγινε η διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Ερασιτέχνη. Τα μέλη που εξελέγησαν στο νέο Δ.Σ. δια βοής και υπογραφής, είναι: Άκης Αναστασίου, Χριστίνα Αναγνώστου, Ευθύμιος Μπαλαμπάνης, Αθηνά Μερίτση, Νικόλαος Μερίτσης, Ζήσης Κατσαντώνης, Μιλτιάδης Νίκου, Δημήτριος Πουλιανίτης, Κωνσταντίνος Γιαννούλης, Παύλος Πατουλιώτης, Γεώργιος Αναστασίου, Παναγιώτης Τασιούλας, Αθανασία Γκέκα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.