Νίκος Χρηστίδης: Το πολύωρο χειρουργείο που έκανε και το ευχαριστώ στον Βασίλη Χαλβατζούλη -Τι έγινε με τον Κούδα στον τελικό του 1970

Metrosport Team30 Ιουνίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος τερματοφύλακας του Άρη Νίκος Χρηστίδης και μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την πολύωρη επέμαβαση που χρειάστηκε να κάνει.

Αρχικά, ο Νίκος Χρηστίδης είπε: «Δεν περίμενα ότι θα έκανα μια τόσο μεγάλη, πολύωρη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς γιατί έπρεπε να μου αλλάξουν την αορτική βαλβίδα. Είμαι πολύ καλά και έπεσα σε καλά χεριά».

Ο γνωστός καρδιοχειρουργός Βασίλης Χαλβατζούλης μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας: «Η καρδιά του ήταν στα πρόθυρα να σταματήσει γιατί είχε μεγάλη βλάβη. Ήταν στα πρόθυρα ανακοπής και εγκεφαλικού. Έχουμε μια πολύ καλή οικογενειακή σχέση, η φιλιά μας είναι διαχρονική και τον αγαπώ πολύ».

Ακολούθως ο Νίκος Χρηστίδης μίλησε για τον τελικό του 1970 μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ: «Όταν είσαι μπροστά με 1-0, θέλεις να κερδίσεις. Προσπαθήσαμε να χαλάσουμε την ισορροπία της σκέψης του Κούδα που είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Εφόσον ο διαιτητής το άφησε, εμείς το κάναμε. Δεν ήταν σωστός ποδοσφαιρικά τρόπος, αλλά πέτυχε. Δεχθήκαμε μόνο μια κάρτα. Παίξαμε με σκοπό να κερδίσουμε, να μπερδέψουμε τη σκέψη του Κούδα και το καταφέραμε. Η οικογένεια Χαλβατζούλη με έσωσε. Έβαλαν το χέρι τους επί τον τύπον των ήλων και έβαλαν την τάξη σε αυτή την ατασθαλία που υπήρχε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.