Νικόπολη: Συνάντηση με τον δήμαρχο Παύλου Μελά

Metrosport Team30 Ιουλίου 2024

Συνάντηση με τον δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Ασλανίδη είχαν οι ιθύνοντες του ΑΜΣ Νικόπολης (Α' ΕΠΣΜ) και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Κώστας Κόνου και ο ταμίας Κώστας  Σπυράκης.

Συζήτησαν τα προβλήματα της περιοχής και του συλλόγου. Για το χρόνιο πρόβλημα των ομβρίων υδάτων, για τον ανεπαρκή φωτισμό της περιοχής, για την έλλειψη οδοσήμανσης στους κεντρικούς δρόμους, για τα προβλήματα στα σχολικά κτίρια της περιοχής και για όλα τα θέματα της καθημερινότητας.
Έδειξε ενημερωμένος για ότι απασχολεί την περιοχή και δεσμεύτηκε πως θα κάνει ότι χρειάζεται για να αποκατασταθούν ή να συμπληρωθούν κενά και παραλήψεις των προηγούμενων ετών.
Η σημαντικότερη είδηση είναι πώς το φθινόπωρο, ξεκινούν τα αντιπλημμυρικά έργα, αφού πλέον έχουν τελειώσει και τα θέματα με τις ενστάσεις για την ανάληψη του έργου και έτσι θα δοθεί η λύση στο σημαντικότερο πρόβλημα που ταλανίζει χρόνια την περιοχή.
«Πιστεύουμε και ελπίζουμε να τηρηθούν όσα συζητήσαμε και να αποκατασταθεί η θέση της περιοχής μας σε ότι έχει να κάνει και με τις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου μας» ανέφεραν οι ιθύνοντες της Νικόπολης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.