Νικολίνα Νικολούζου: Η νικήτρια του My Style Rocks που έκανε φυλομετάβαση

Metrosport Team16 Ιουνίου 2024

Μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks αναδείχθηκε η Νικολίνα Νικολούζου, που έχει αποκαλύψει ότι έχει υποβληθεί σε διαδικασία φυλομετάβασης.

Η 20χρονη Νικολίνα, που κέρδισε στον φετινό κύκλο του ριάλιτι μόδας, είναι η πρώτη τρανς παίκτρια που συμμετείχε στο My Style Rocks, που αναδείχθηκε «Βασίλισσα του στιλ» και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ.

Εκτός από τη Νικολίνα, φιναλίστ του Τελικού ήταν οι: Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου, Ζέτα Θεοδωροπούλου, Βασιλική «Μπι» Τρανούλη και Casablanca.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι τόσο μεγάλη νίκη. Όχι μόνο για μένα, αλλά για όλα αυτά που πρεσβεύω. Είναι τόσο μεγάλη νίκη για τα queer άτομα, για τα άτομα που δεν πίστευαν πάντα στον εαυτό τους, για όλα τα άτομα που έχουν κάτι μέσα τους και θέλουν αυτό να το δει αυτό κάποιος και να το πιστέψει», είπε εμφανώς συγκινημένη.

 Φυσικά, δεν αποτελεί έκπληξη η μεγάλη νίκη της, καθώς μεγάλωσε σε μία οικογένεια που αγαπάει τη μόδα, με τη γιαγιά της, μάλιστα, να είναι μοδίστρα και την ίδια από μικρή να τρέχει στα υφάσματά της και να προσπαθεί να ράψει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.