Νίκολας Κέιτζ: Έφαγε τζατζίκι, κεφτεδάκια και ντολμαδάκια σε ταβέρνα του Πειραιά

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2024

Ο Νίκολας Κέιτζ βρέθηκε στην Ελλάδα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «The Carpenter’s Son» και δεν μπορούσε παρά να δοκιμάσει τα ελληνικά παραδοσιακά εδέσματα.

Ο διάσημος ηθοποιός εθεάθη σε ταβέρνα του Πειραιά, να απολαμβάνει τζατζίκι, κεφτεδάκια και ντολμαδάκια.

Σε ταβέρνα του Πειραιά γευμάτισε ο Νίκολας Κέιτζ, ο οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «The Carpenter’s Son», μέρος των οποίων πραγματοποιήθηκε στα Μέγαρα.

Με τη σύζυγό του και το παιδί τους έμεναν σε βίλα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων και συνοδεία της ασφάλειας της οικογένειας, βρέθηκαν σε γνωστή ταβέρνα στον Πειραιά.

Ο Νίκολας Κέιτζ δοκίμασε τζατζίκι, κεφτεδάκια και ντολμαδάκια, που του άρεσαν ιδιαίτερα μιας και έμεινε ενθουσιασμένος με τις ελληνικές γεύσεις.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, Κώστας Κεφαλάς, αποκάλυψε την επίσκεψη του Νίκολας Κέιτζ με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram στην οποία σημείωσε:

«Είχα την τιμή να υποδεχθώ στο κατάστημα (Αρλεκίνος) έναν από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς του Hollywood, τον Nicolas Cage!!!».


Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας δήλωσε για τον χολιγουντιανό σταρ:

«Του άρεσε το φαγητό, είναι λάτρης της ελληνικής κουζίνας. Αγαπάει πολύ τον Πειραιά. Τον υποδέχθηκα, ήταν ευγενέστατος και απλός, μας χαιρέτησε. Ζήτησε τζατζίκι χειροποίητο, του φτιάξαμε, ντολμαδάκια, έφαγε μια πικάνια, πατάτες τηγανητές, κεφτεδάκια, του άρεσαν πάρα πολύ. Ήρθε με το παιδί του και τη γυναίκα του, ήταν εδώ και η ασφάλειά του, είχε πάρα πολύ κόσμο».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.