Νικολαΐδης: Το σχόλιο για το διπλό του Άρη στην Τούμπα-Τι είπε για Μορόν, Γκαρθία

Μάνος Χατζάκης30 Σεπτεμβρίου 2024

Την απόδοση του Άρη και του ΠΑΟΚ σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή Monday FC, που προβάλλεται στη NOVA. Ο παλαίμαχος διεθνής εξέφρασε την άποψή του για το αποτέλεσμα, αλλά εστίασε και στην παρουσία των Μορόν και Μανού Γκαρθία.

Συγκεκριμένα, ο Νικολαΐδης, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η τριάδα στον άξονα είναι πολύ καλή για τον Άρη κι αυτή είναι η διαφορά σε σχέση με πέρσι. Ανέκαθεν ο Άρης είχε καλό κέντρο, αλλά φέτος είναι διαφορετικό, γιατί και ο Μοντσού και ο Σιφουέντες βοηθούν τον Γκαρθία», είπε αρχικά ο Ντέμης και αναφέρθηκε στον Μορόν, λέγοντας:

«Ο Μορόν ήταν λες και ήθελε να παίξει για τον εαυτό του, να κάνει την παραπάνω ενέργεια. Πρέπει να γίνει πιο ομαδικός. Σε αρκετές φάσεις γινόταν λίγο εμπόδιο στον Άρη, ενώ είναι σπουδαίος σέντερ φορ. Τα λέω με αγάπη στον Μορόν. Νομίζω πως έπρεπε να δώσει πιο γρήγορα την μπάλα, να βγάλει καλύτερες επιθέσεις».

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα συνολικά, τόνισε:

«Ο Μάντζιος ήταν καλά διαβασμένος. Για άλλη μια φορά διαβάζει τον Λουτσέσκου σωστά και σε μια βραδιά που ο ΠΑΟΚ ήταν καλός. Δεν ήταν μέτριος. Δεν ήταν καλύτερος ο Άρης, θα μπορούσε να χάσει το ματς, αλλά ήταν καλός. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ήταν και καλύτερος, αλλά και ο Άρης έπαιξε καλά».

Όσον αφορά τον Μανού Γκαρθία, ο Νικολαΐδης, είπε:

«Ο Γκαρθία κάνει ωραία πράγματα, το ξέραμε ότι μπορεί. Δεν περίμενε το σουτ του κανείς, ούτε ο Κοτάρσκι. Βάζει πολύ καλά το σώμα του, γιατί ο αμυνόμενος θα έκανε πέναλτι. Ήταν το πιο προσωπικό γκολ που είδα μέχρι στιγμής, ο ορισμός του ''πήρε μόνος του το ματς''. Πιστεύω ότι έχει την αίσθηση ότι δεν μπορεί να σπάσει κάπου την μπάλα, ο χρόνος είναι λίγος, μένει όρθιος... Εντάξει, καταπληκτικό γκολ».


Ερωτηθείς από τον Γιάννη Πάγκο, αν ο Άρης μπορεί να μπει στην 4άδα μετά τις δύο νίκες με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, o Νικολαΐδης απάντησε ως εξής:

«Το μήνυμα που στέλνει ο Άρης είναι ότι, οποιος παίξει μαζί μου δεν θα είναι εύκολο. Δεν ξέρω αν μπορεί να μπει ανάμεσα στους τέσσερις. Θα τελειώσουν οι ομάδες με τους ίδιους προπονητές; Δεν το πιστεύω. Τώρα στέλνω εγώ μήνυμα. Άρα γιατί όχι;».

Δείτε την ανάλυση του Ντέμη από το 41:40 και μετά:


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.