Νικολαΐδης: «Το Παλατάκι θα είναι και πάλι γεμάτο και δίνω ένα μικρό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ να προκριθεί»

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2024

Για τα όσα έγιναν με τον Κένταλ Σμιθ, την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ με το σπουδαίο διπλό στην Τουρκία και το αν θα μπορέσει ο Δικέφαλος να προκριθεί στους ''16' του BasketBall Champions League, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής, Σωτήρης Νικολαΐδης. 

«Μια εξωαγωνιστική κατάσταση κάποιων παικτών αποπροσανατόλισε και χάλασε το μυαλό όλης της ομάδας κι αυτό φάνηκε από τη συντριβή που υπέστη ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς με την Τόφας μέσα στο γεμάτο Παλατάκι. Ο Σμιθ ήταν σημαντικός παίκτης για τον ΠΑΟΚ. Παρά τα όσα έγιναν στο πρώτο ματς, οι παίκτες του Τακιανού πείσμωσαν και μίλησε ο αθλητικός τους εγωισμός και κατάφεραν να φύγουν με ένα σπουδαίο διπλό από την Τουρκία και να φέρουν και πάλι τη σειρά στη Θεσσαλονίκη και πλέον κρατούν την τύχη στα χέρια τους. 

Το Παλατάκι θα είναι και πάλι γεμάτο και δίνω ένα μικρό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ να προκριθεί. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά πλέον μετά από τις δύο μάχες που έδωσαν. Το μακρινό σουτ που είναι το πιο σημαντικό στο σύγχρονο μπάσκετ θα παίξει τεράστιο ρόλο στην αναμέτρηση της ερχόμενης Τρίτης», είπε αρχικά και πρόσθεσε:  

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το παιδί μου γιατί κάνει αυτό που αγαπάει. Είναι πολύ μικρός ηλικιακά, προσπαθεί ακόμα να βρει τα πατήματά του και του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Το ζήτημα είναι να έχει σταθερότητα και να κάνει συνεχώς βήματα προόδου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.