Νίκολα Γιόκιτς: Ηπιε μπύρα με φίλαθλο που τον αναγνώρισε σε ιππόδρομο στη Νάπολη (pics)

Metrosport Team04 Ιουλίου 2023

Αξέχαστη θα μείνει σε έναν Ιταλό φίλαθλο του μπάσκετ η επίσκεψη σε ιππόδρομο στη Νάπολη αφού πέτυχε εκεί τον Νίκολα Γιόκιτς και ήπιε μαζί του μία μπύρα.

Ο ήρωας της ιστορίας μας, ο Φρανσέσκο Κρέντο, έμαθε ότι ο πρωταθλητής του NBA με τους Νάγκετς βρισκόταν στο ιππόδρομο στη συνοικία Ανιάνο και πήγε για να τον δει από κοντά.

Αφού τον προσέγγισε, ο Γιόκιτς ήταν πολύ φιλικός μαζί του και δέχτηκε να πιούν μαζί μία μπύρα.

«Γεια σας παιδιά, είμαι ο Φρανσέσκο Κρέντο και σας γράφω από τη Νάπολη. Χθες το απόγευμα έμαθα ότι ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν στον ιππόδρομο Ανιάνο, στην πόλη μου, για να ακολουθήσει το νέο του άλογο, την Έμιλι Παν. Αφού περιηγήθηκα σε όλο τον ιππόδρομο, στο ύψος των στάβλων είδα έναν άνθρωπο πολύ μεγαλύτερο από τα άλογα.

Κανείς, πέρα από δύο συνοδούς, δεν ήξερε ποιος ήταν αυτός ο γίγαντας και, ανενόχλητος, ήμουν ο μόνος που τον πλησίασα για να του πω ένα γεια. Μου χάρισε ένα πλατύ χαμόγελο όταν τον φώναξα με το όνομά του, ανταλλάξαμε λίγα λόγια και ήταν πολύ χαρούμενος που του πρόσφερα μια μπύρα Peroni που είχα στο σακίδιο μου. Για πάντα στην καρδιά. Πιστεύω ότι είναι ένας μοναδικός χαρακτήρας στην παγκόσμια αθλητική σκηνή», έγραψε ο Ιταλός οπαδός που ανέβασε και στιγμιότυπα με τη συνάντησή του με τον Σέρβο σέντερ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.