Νίκιτς: «Καινούρια ομάδα με πολλές αλλαγές η Μπάνια Λούκα- Δεν θα έχει πρόβλημα ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team18 Ιουλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Άρη, Μπράνισλαν Νίκιτς, μιλώντας για την Μπάνια Λούκα, την ομάδα της πατρίδας του που πρόκειται να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Chmapions League. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Θα προτιμούσα να παίζει ο Άρης με τη Μπάνια Λούκα, να παίρναμε εμείς το πρωτάθλημα πέρυσι. Θα βάλουμε όμως τα δυνατά μας φέτος. Και ο ΠΑΟΚ το πήρε δίκαια, μας πόνεσε πολύ αλλά δεν μπορούσαμε να πούμε τίποτα, μόνο μπράβο. Έχουμε λίγο στεναχώρια και για το κύπελλο, όμως ξεκινάμε θετικά την επόμενη χρονιά.

Όσον αφορά την Μπάνια Λούκα, είναι μια καινούρια ομάδα που έχει κάνει πολλές αλλαγές φέτος. Μια ομάδα όμως που έχει πολύ στήριξη και πολύ καλό μπάτζετ για τα δικά μας δεδομένα εκεί στη Βοσνία. Παίζουν αρκετοί φίλοι μου που κάποτε ήμασταν συμπαίκτες. Έχει νεαρό προπονητή, που έχει δείξει καλά στοιχεία. Αλλά έχει φάει και κόκκινη κάρτα, οπότε θα λείπει από το παιχνίδι, που είναι και αυτό ένα μειονέκτημα. 

Βέβαια δεν πιστεύω ότι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, γιατί ο ΠΑΟΚ έχει δείξει τι μπορεί να κάνει και πέρυσι και φέτος. Μπάλα είναι όμως όλα γίνονται. Όπως γνωρίζω εγώ τα πράγματα, νομίζω δεν θα έχει πολλά προβλήματα ο ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.