Νίκη του Πανοράματος επί του Αχιλλέα Περαίας (δηλώσεις)

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2023

Ανέβηκε βαθμολογικά το Πανόραμα μετά τη νίκη του σε εξ αναβολής αγώνα του Αχιλλέα Περαίας με 3-2. Ο τεχνικός διευθυντής του Πανοράματος Κωνσταντίνος Λαμπάδας στον Γρηγόρη Μισαηλίδη είπε: «Εγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Προηγηθήκαμε με 3-0 με τον Αχιλλέα να μειώνει. Στο δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε γκραν γκινιόλ. Εχουμε πολλά παιδιά από την ακαδημία της Αναγέννησης Πανοράματος. Στόχος είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την αγωνιστικότητα τους, τους προπονητές και τον κόσμο για τη συμπαράσταση του».

 Μετά τον αγώνα παίκτες του Πανοράματος δήλωσαν:

Κων. Φαΐτατζόγλου: :«Ημασταν πιο δυνατοί στο ξεκίνημα. Χαρήκαμε για τη νίκη μας και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Στη συνέχεια θα είμαστε πιο δυνατοί»

 «Αργύρης Χατζηκωνσταντίνου: Χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη γιατί προερχόμασταν από άσχημα αποτελέσματα. Στόχος είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Συλλυπητήρια στον Αχιλλέα για τον παίκτη του που έφυγε από τη ζωή τις προηγούμενες μέρες». Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

AXIΛΛΕΑΣ ΠΕΡΑΙΑΣ

Ο Αχιλλέας βρέθηκε να χάνει με 3-0, μείωσε σε 3-2 αλλά παρά τις προσπάθειες του δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση. Μετά τον αγώνα δήλωσαν:

Παναγιώτης Παπαντωνίου (προπονητής Αχιλλέας Περαίας): Είχαμε να παίξουμε πολύ καιρό και αυτό μας επηρέασε. Ειδικά στο πρώτο 35λεπτο που βρεθήκαμε να χάνουμε με 3-0. Στη συνέχεια δείξαμε χαρακτήρα, πάθος, αγωνιστικότητα και μειώσαμε σε 3-2. Στο δεύτερο δεν μας έκανε το χατίρι η μπάλα. Πάμε για καλύτερη συνέχεια».

Στάθης Καραπετρίδης Νέστωρ (παίκτης Αχιλλέας): Πληρώσαμε το άσχημο ξεκίνημα. Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού το ελέγξαμε, είχαμε καλές στιγμές, και μειώσαμε πριν τελειώσει το ημίχρονο αλλά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με στόχο τη νίκη»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.