Νίκη του Μαραθώνα επί του Ποσειδώνα (δηλώσεις)

Metrosport Team03 Μαΐου 2023

Ο Μαραθώνας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ νίκησε τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς και ανανέωσε τη συμμετοχή του στην Α1.

Από πλευράς Ποσειδώνα ποδοσφαιριστές της ομάδας στον Γρηγόρη Μισαηλίδη τόνισαν: Παν. Φρατζανάς: «Μπήκαμε δυνατά και θέλαμε τη νίκη γοήτρου αλλά δεν μας βγήκε. Είχαμε δύο άτυχες στιγμές. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και σε όλους τους παίκτες». Μαρνέρνης Δημ.: «Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Είχαμε κλασικές ευκαιρίες για να νικήσουμε αλλά μας έλειπε η συγκέντρωση στην τελική ενέργεια. Δεχτήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη. Να ενισχυθεί η ομάδα τη νέα περίοδο ώστε να ανταπεξέλθει στο Πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Καλή συνέχεια στον Μαραθώνα στη Α1». 

Από πλευράς Μαραθώνα ποδοσφαιριστές της ομάδας είπαν: Λεων. Δαναδιάδης: «Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα στο πρώτο ημίχρονο αλλά ήμασταν τυχεροί που ισοφαρίσαμε πριν τη λήξη του. Δείξαμε σοβαρότητα στο δεύτερο και ήρθε το αποτέλεσμα. Θέλαμε να τερματίσουμε πρώτοι σε αυτό το Πρωτάθλημα». 

Αποστόλου Παύλος: Δεν μπήκαμε όπως θέλαμε αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε πριν το ημίχρονο. Στο δεύτερο ήμασταν πιο αποφασισμένοι και δυνατοί. Γυρίσαμε το παιχνίδι, κρατήσαμε το σκορ και με τη νίκη μας εξασφαλίσαμε την παραμονή μας. Θέλω να τελειώσουμε την χρονιά με μια νίκη στην Καρδία»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.