Νίκη του Κεραυνού Ωραιοκάστρου στην Καρδία-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Χρήστος Λιάπης13 Οκτωβρίου 2024


Παρουσία 100 περίπου φιλάθλων ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου παρουσιάστηκε σοβαρός και πειθαρχημένος σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της νεανικής ομάδας της Καρδίας

Από το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά η ομάδα του κ. Κορμαρή με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο 24’ με σουτ του Τσέλλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοσή της η ομάδα της ΚΑΡΔΙΑΣ αλλά στο 54’ ήρθε μια άτυχη στιγμή όταν μετά από κόρνερ η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού και δόθηκε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Τσέλλα κάνοντας το 0--2. Παρά το εις βάρος της σκορ η ΚΑΡΔΙΑ συνέχιζε να ανεβάζει σταδιακά την απόδοση της ( Άλλωστε ο κ. Καστανιώτης ποτέ δεν θέλει η ομάδα του να τα παραταει ανεξάρτητου σκορ ) ειδικά και μετά τις αλλαγές που έγιναν και είχε μια μεγάλη φάση με τον Καβουκη όταν βρέθηκε απέναντι από τον έμπειρο Γιώτα του Ωραιοκάστρου αλλά ο γκολκηπερ του ΚΕΡΑΥΝΟΥ δεν επηρεάστηκε από την προσποίηση του επιθετικού της ΚΑΡΔΙΑΣ μπλοκάροντας την μπάλα στο 61’ σε ένα σημείο του παιχνιδιού που αν γινόταν η μείωση του σκορ ίσως ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Παρά το ανέβασμα της απόδοσης των γηπεδούχων ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ έχοντας την εμπειρία αρκετών παικτών του κρατούσε σχετικά εύκολα αυτό το 0--2 και στο 75’ με μια βολίδα κεφαλιά του νεοεισελθώντα Κερναλη έγινε το 0--3 και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι.

Δίκαιο αποτέλεσμα για τον ΚΕΡΑΥΝΟ που ήταν καλύτερος και πιο έμπειρος σαν ομάδα ενώ παρά την νέα ήττα της έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης η νεανική ομάδα της ΚΑΡΔΙΑΣ και σίγουρα έχει δουλειά να κάνει ο κ. Καστανιωτης ώστε να βελτιώσει κάποια πράγματα στην ομάδα αλλά και να δώσει την απαραίτητη ψυχολογία για την συνέχεια. Το ενθαρρυντικό για την ομάδα της ΚΑΡΔΙΑΣ είναι ότι ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και έχει υπομονή παρά το κακό ξεκίνημα .

Καστανιώτης: «Νέα αρχή»

Την ήττα γνώρισε ο ΑΟ Καρδίας από τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου με 0-3.

Ο Βασίλης Καστανιώτης που αναλαμβάνει και επίσημα από σήμερα την τεχνική ηγεσία της Καρδίας επισήμανε: «Ήταν ένα παιχνίδι που σαφώς είχε φαβορί και αουτσάιντερ διότι αυτή τη στιγμή η ομάδα του Κεραυνού έχει και καλό ρυθμό και ομοιογένεια. Αντίθετα εμείς είμαστε σε μία μεταβατική περίοδο όπου σε σχέση με τα προηγούμενα ματς ήμασταν καλύτεροι και αν δεν κάναμε τραγικά ατομικά λάθη θα βάζαμε τον αντίπαλό μας πολύ πιο δύσκολα και πιθανόν να παίρναμε ένα αποτέλεσμα που όπως εξελίχθηκε ως το τέλος σαφώς δεν το δικαιούμασταν.

Καλή συνέχεια στη ομάδα του Ωραιοκάστρου. Οσο για μας θεωρώ ότι από την Κυριακή μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε μία καινούργια αρχή στο πρωτάθλημα και αυτό θα θα επιδιώξουμε».

Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και είμαστε σε αυτή τη διαδικασία να την ενισχύσουμε σε δυο τρεις θέσεις

O Mανόλης Παπαδόπουλος

Ο Βασίλης Καστανιώτης







Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.