Νίκη του Ατρόμητου Πλαγιαρίου επί του Κεραυνού Μονοπηγάδου (δηλώσεις)

Metrosport Team20 Δεκεμβρίου 2023

Ο Ατρόμητος Πλαγιαρίου πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Κεραυνού Μονοπηγάδου. Ο προπονητής του Τάσος Βαλαβάνης στον Γρηγόρη Μισαηλίδη είπε:

Εγινε μια καλή προσπάθεια σε ένα δύσκολο γήπεδο. Διαχειριστήκαμε καλά το σκορ και πετύχαμε μια εύκολη νίκη. Θα ενισχυθούμε με 4-5 παίκτες οπότε ελπίζουμε σε μια καλύτερη συνέχεια. Συγχαρητήρια στους αντιπάλους και τους ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα αλλά και σε όλο τον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Ο Αλ. Μούχα είπε: Είμαι χαρούμενος για τη σημερινή εμφάνιση. Η ομάδα βγάζει χαρακτήρα και με την ποιότητα της ελπίζω σε μια καλύτερη πορεία στο β γύρο μέσω της δουλειάς που γίνεται. Καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο.

KEΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΟΠΗΓΑΔΟΥ

Δεν απέφυγε την ήττα ο Κεραυνός Μονοπηγάδου και ο προπονητής του Σταμάτης Καμπάνας τόνισε: Καλύτερο ήταν το Πλαγιάρι. Δεν μπορέσουμε να βρεθούμε το γήπεδο. Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να τις αξιοποιήσουμε. Μετά από το 1-2 δεχτήκαμε πριν τη λήξη του ημιχρόνου τρίτο γκολ κάτι που μας επηρέασε για τη συνέχεια του αγώνα. Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο και καλές γιορτές με υγεία σε όλους. Ο πρόεδρος του Κεραυνού Δήμος Βλαχόπουλος είπε: Ηταν ένα ακόμη παιχνίδι που δεν δείξαμε το πραγματικό πρόσωπο του Κεραυνού. Εχουμε μεγάλες ελλείψεις όσον αφορά το ρόστερ. Περιμένουμε τις μεταγραφές του Ιανουαρίου για να ενισχυθούμε. Στον β’ γύρο θα είμαστε δυνατότεροι. Καλές γιορτές σε όλους. Συγχαρητήρια για τη δίκαιη νίκη στο Πλαγιάρι. Να ευχηθώ καλή χρονιά

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.