Νίκη της Νάπολι με κορυφαίο Λουκάκου-Στην 1η θέση οι «παρτενοπέι»

Metrosport Team04 Οκτωβρίου 2024

Η Νάπολι επικράτησε με 3-1 της Κόμο στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», στο εναρκτήριο ματς της 7ης αγωνιστικής, και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A.

 

Το πρώτο μέρος της αναμέτρησης μπορεί να μην χάρισε πολλές φάσεις, ωστόσο, αμφότερες οι ομάδες βρήκαν δίχτυα, με τη Νάπολι να ανοίγει το σκορ στα 26 δευτερόλεπτα από τη σέντρα με τον ΜακΤόμινεϊ (τρίτο πιο γρήγορο γκολ για τους παρτενοπέι στην ιστορία της Serie A από το 1994-95 και μετά, με σύστημα βαθμολόγησης 3-1-0) και την Κόμο να ισοφαρίζει με δυνατό διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής του Στρεφέτσα στο 43'.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νάπολι εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο πιο αποφασισμένη, με τον Λουκάκου να ξαναδίνει προβάδισμα στην ομάδα του Κόντε στο 53' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και να βγάζει την ασίστ στον Νέρες στο 86ο λεπτό, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νάπολι: Καπρίλε, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Μπουοντζόρνο, Ολιβέρα (88' Σπινατσόλα), Ανγκισά, Λομπότκα (90' Γκίλμουρ), ΜακΤόμινεϊ, Πολιτάνο (80' Ματζόκι), Λουκάκου (88' Σιμεόνε), Κβαρατσχέλια (79' Νέρες)

Κόμο: Αουντέρο, Φαν Ντερ Μπρεμπτ, Ντοσένα, Κεμπφ, Μορένο (90' Σάλα), Ρομπέρτο, Περόνε, Στρεφέτσα (83' Μπελότι), Πας, Φαντέρα (68' Βέρντι), Κουτρόνε (90' Γκαμπριελόνι)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.