Νίκη με πολλά γκολ για τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου επί του Ιωνικού

Metrosport Team24 Μαρτίου 2024

Παίζοντας σοβαρά από το πρώτο λεπτό η ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Ωραιοκάστρου δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του κ. Καστανιώτη,  τον Ιωνικό που πάλεψε φιλότιμα, επικρατώντας με το ευρύ 5-0.

Από το πρώτο λεπτό έδειξαν τις προθέσεις τους οι γηπεδούχοι όταν από την γωνία της μικρής περιοχής ο Τσίτας βρήκε το κάθετο δοκάρι. Στο 22' στην πρώτη ουσιαστική επίθεση του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ο Παρθένης απέφυγε τρεις αντιπάλους βρέθηκε μέσα στην περιοχή και ανατράπηκε.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Τσίτας ανοίγοντας το σκορ.

Στο 29' σε μια διεκδικούμενη φάση σε έξοδο του ο γκολκίπερ του Ιωνικού Καραπετσας συγκρούστηκε με αντίπαλο του με αποτέλεσμα ο διαιτητής που ήταν κοντά στην φαση να δώσει και δεύτερο πέναλτι το οποίο εκτέλεσε και αυτό ο έμπειρος Τσίτας κάνοντας το 2—0. Στο 34' μετά από ωραία επιθετική ενέργεια της ομάδας του κ. Γαλτσιδη από πλάγια έγινε γύρισμα προς την περιοχή του ΙΩΝΙΚΟΥ και ο Τσίτας με προβολή έκανε το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ έκανε περισσότερο διαχείριση του σκορ και μάλιστα ο κ Γαλτσιδης βρήκε την ευκαιρία να βάλει στο παιχνίδι και τρεις παίκτες νεαρούς που προέρχονται από τις ακαδημίες(Κερναλης ...Αντωνιάδης.. Κυριαζής ).

Παρ'ολο αυτό είχε τις φάσεις η ομάδα του Ωραιοκάστρου και επέκτεινε τον δείκτη του σκορ.

Συγκεκριμένα στο 65' ωραία ενέργεια του φορμαρισμένου τελευταία Νιανια από πλάγια μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον αντίπαλο του. Το πέναλτι που δέχτηκαν αδιαμαρτύρητα οι παίκτες του ΙΩΝΙΚΟΥ. Το εκτέλεσε εύστοχα ο αρχηγός Χαψας κάνοντας το 4---0.

Το τελικό 5---0 έκανε στο 73' ο Τσινικαλης με ωραίο γυριστό σουτ.

Προσπάθησε για κάτι καλό η ομάδα του κ Καστανιώτη όπως κάνει σε όλα τα παιχνίδια αλλά η σοβαρότητα που έδειξε ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ και η ποιότητα αρκετών ποδοσφαιριστών που διαθέτει έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

Ακόμα ένας τελικός έρχεται την επόμενη αγωνιστική για το Ωραιόκαστρο με την ομάδα του ΜΑΡΑΘΩΝΑ ένα παιχνίδι όπου θα κρίνει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό την παραμονή στην Α1.

Στ. Μ.







Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.