Νίκη με εξαιρετική εμφάνιση στο Β' και με την υπογραφή του Τισουντάλι

Δημήτρης Μπούζας26 Αυγούστου 2024

Αφού πέρασε τη γνωστή πιεστική διαδικασία ενός πρώτου ημιχρόνου, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν ήταν και καλύτερος στο συγκεκριμένο διάστημα από τον αντίπαλο του, ο Δικέφαλος επανήλθε δριμύτερος (στην κυριολεξία) και με τις διορθωτικές κινήσεις που επιχειρεί ο κόουτς σχεδόν νομοτελειακά στο συγκεκριμένο κομμάτι του αγώνα και σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια, ανέβασε πολύ ψηλά την απόδοση του, ενθουσιάζοντας και αποσπώντας δικαιολογημένα και το χειροκρότημα. 

 Τα είχε όλα το χθεσινό παιχνίδι, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον και ως ένα σημείο και την αγωνία του κόσμου. Είναι αλήθεια πως σε αυτό βοήθησε και ο αντίπαλος των πρωταθλητών. Ο Παναιτωλικός του έμπειρου Πετράκη ήρθε καλά διαβασμένος και προβλημάτισε τους γηπεδούχους, με μια τακτική που δεν την εγκατέλειψε εύκολα. Οι αξιόμαχοι Αγρινιώτες στήθηκαν στην άμυνα πολύ πειθαρχημένα και ακολουθώντας επίσης με εξαιρετική επιτυχία ορισμένους επιθετικούς αιφνιδιασμούς, ανησύχησαν τον Κοτάρσκι, ο οποίος όμως έδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά στις λίγες αλλά επικίνδυνες φάσεις μπροστά από τα καρέ του. 

Η γενναία αντίσταση των Αγρινιωτών κάμφθηκε ωστόσο πολύ εύκολα και εξαιρετικά γρήγορα, με τους πρωταθλητές να ανεβάζουν την απόδοση τους αρκετά ψηλά, ιδιαίτερα και μετά τις αλλαγές που επιχειρήθηκαν από τον κόουτς των αντιπάλων. Χωρίς υπερβολή, ο ΠΑΟΚ του β΄ ημιχρόνου ήταν πολύ καλός και δίκαια επικράτησε. 

Αναμφίβολα το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο. Πέρα όμως από την γενικά καλή εικόνα της ομάδας, υπήρξαν και κάποια πράγματα που ενισχύουν την αισιοδοξία, ότι με λίγη προσοχή στην «διαχείριση» του ρόστερ, μπορούν να προκύπτουν λύσεις πολύ σημαντικές (αναφερόμαστε στην περίπτωση του Τισουνταλί, που ο παίκτης έμεινε αρκετό χρόνο στον πάγκο). 

Αυτό το τελευταίο βέβαια, επουδενί ακυρώνει την ανάγκη της περαιτέρω ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού, η οποία βάση των δεδομένων αναγκών και της εμφανέστατης ενίσχυσης των ανταγωνιστών στο πρωτάθλημα, αλλά και την Ευρώπη, κρίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Σοβαρές επισημάνσεις στη χθεσινή νίκη θεωρούνται η εμφάνιση του Μαντί Καμαρά (κορυφαίος κατά την προσωπική μας άποψη στον όσο χρόνο αγωνίστηκε) και η θετικότατη παρουσία του Γιάννη Μιχαηλίδη, που ανέλαβε να αντικαταστήσει το μεγάλο κενό που άφησε πίσω του ο Κουλιεράκης.

 Θα προσθέσω σε αυτές και την «πρώτη» του νεαρού Σορετίρε, που δείχνει με το… καλημέρα ότι διαθέτει τουλάχιστον ταλέντο. Όσο για τον Τισουντάλι που πέτυχε και το δεύτερο γκολ, αλλά και ένα τρίτο το οποίο ακυρώθηκε, επιστρέφοντας στην περίπτωση του, νομίζω ότι είναι κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει τους καθ ύλην αρμόδιους (ή τον καθ ύλην αρμόδιο). Με ότι σημαίνει αυτό το τελευταίο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.