Νίκη και πρωτιά για τον Πανσερραϊκό, 2-0 την Κηφισιά

Metrosport Team11 Μαΐου 2024

Στην πρώτη θέση τερμάτισε ο Πανσερραϊκός επικρατώντας με 2-0 της Κηφισιάς την 7η αγωνιστική των πλέι άουτ πρωταθλήματος της Super League. 

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Η Κηφισιά ήταν πιο απειλητική από τους γηπεδούχους και απείλησε τα καρέ του Τσομπανίδη, ενώ ο Πανσερραϊκός είχε την καλή στιγμή με τον Χατζηστραβό. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι στο δεύτερο μέρος και στο 54ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα όταν ο Στάικος έκανε το σουτ εκτός περιοχής και η μπάλα κατέληξε στη δεξιά γωνία του Νικοπολίδη. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Χατζηστραβός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Τσομπανίδης, Πηλέας, Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Στάικος (75' Μορέιρα), Ουεντραόγκο, Μούργος (46' Τομάς), Χατζηστραβός (80' Παπαβασιλείου), Μασκανάκης (46' Σοφιανός), Μπετανκόρ (66' Άλεξιτς).

Κηφισιά (Μπράτσος): Νικοπολίδης, Σμπώκος, Βαφέας, Σπίνος, Παρράς, Νίνης (81' Τσάπαν), Κωνσταντακόπουλος. Μπαρμπόσα (81' Τσανάτζια), Τετέι, Μενέντες (57' Μπιφουμά), Οζέγκοβιτς

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.