Νίκη και πρωτιά για τον Ελλήσποντο Κριθιάς

Metrosport Team19 Δεκεμβρίου 2023

Πρώτος είναι το 2023 ο Ελλήσποντος Κριθιάς μετά τη νίκη του και επί της Νέας Πολιτείας. Ο προπονητής του Σταμάτης Κερτένης τόνισε: Μετα και τον τελευταίο αγώνα της 7ης αγωνιστικής του α’ γύρου (απομένουν άλλοι δύο αγώνες με την νέα χρονιά) η ομάδα μου απολαμβάνει την πρώτη θέση στον ε’ όμιλο αήττητη για το έτος 2023 έχοντας καταφέρει 6 νίκες και 1 ισοπαλία. 

Αυτό οφείλεται στην καλή προετοιμασία της ομάδας, τη συνέπεια των παικτών στις προπονήσεις και στο καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια. Να μην ξεχνάμε και την διοίκηση που λύνει όλα τα προβλήματα και είναι κοντά στην ομάδα ( προπονήσεις- φιλικά- δεξιώσεις - αναμετρήσεις εκτός έδρας κλπ). 

Εύχομαι σε όλους παίκτες - διοίκηση καλές γιορτές, υγεία , δύναμη, αρκετή υπομονή . Είμαστε χαρούμενοι όλοι παίκτες προπονητής διοίκηση για το κατόρθωμα αυτό.

 Δεν τα παρατάμε και συνεχίζουμε σοβαρά και συγκροτημένα, με σκοπό και την νέα χρονιά να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και με λίγη τύχη και χωρίς τραυματισμούς να τερματίσουμε στις πρώτες δύο θέσεις που οδηγούν στην β κατηγορία»

«Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για να κλείσουμε με νίκη την χρονιά που μας κρατάει στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα» ανέφερε ο τερματοφύλακας του Ελλήσποντου Κριθιάς Χρήστος Καζάκας

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.