Νίκες για Πανθρακικό, Αιγινιακό, Χανιώτη-Νέα ομάδων Γ' Εθνικής (3/10)

Χρήστος Λιάπης03 Οκτωβρίου 2024

Ο Λάμπρος Κωσταρέλης είναι γέννημα θρέμμα Πανθρακικός. Από μικρός ζούσε και ανέπνεε για την ομάδα, εμπνευσμένος από την αγάπη του πατέρα του Κώστα για τον Πανθρακικό καθώς προσέφερε αυτός τα μέγιστα στην Ακαδημία.

Ο Λάμπρος λοιπόν πριν λίγα χρόνια ήταν ανάμεσα στο προπονητικό κέντρο του Πανθρακικού και στην κερκίδα του ΔΑΚ Κομοτηνής κρατώντας τη σημαία του αγαπημένου του Πανθρακικού.

Πλέον εδώ και χρόνια αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα έχοντας ζήσει μεγάλες στιγμές ενώ σήμερα σαν αρχηγός της ομάδας πήρε το τρόπαιο από τον Μάνο Γαβριηλίδη και το σήκωσε μαζί με τους συμπαίκτες του.

«Και όλα αυτά μπροστά στον Χάρη, τον Κωνσταντίνο, τον Γιώργο και τα υπόλοιπα παιδιά της Ακαδημίας μας που και αυτά τολμούν να ονειρεύονται πως ίσως στο μέλλον βρεθούν στη θέση του Λάμπρου! Μέχρι τότε θα δουλεύουν σκληρά μαζί με τους προπονητές τους και θα συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας στα επίσημα παιχνίδια στο ΔΑΚ Κομοτηνής» αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου


ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣ

Η ομάδα του ΑΟ Χανιώτης κέρδισε στο εκτός έδρας παιχνίδι με 1-3 την Αναγέννηση Τρίγλιας στο Δημοτικό Γήπεδο Ν.Τρίγλιας και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την 3η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

Τα γκολ πέτυχαν οι Τοπούζης (2'), Τσιρλίδης (55') και Σταυρόπουλος (63').

Αρχική ενδεκάδα: Κουτζαβασίλης, Καραγιάννης, Κεχαγιάς, Καραμανλής, Τσέρα, Μπαλικτσής, Κουτσικοβαγγέλης, Μετάι, Μπουλγκουρίδης, Τοπούζης, Φράγκος



ΑΝΑΓ. ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 0 - 1

Στο τοπικό ντέρμπι της Βόρειας Πιερίας για τη α' φάση του Κύπελλου της ΕΠΣ Πιερίας, που έγινε στον Κολινδρό ο Αιγινιακός κέρδισε δύσκολα αλλά δίκαια την γηπεδούχο Αναγέννηση με 1 - 0 και πέρασε στην επόμενο γύρο του θεσμού .

Το μοναδικό γκόλ που έκρινε τη συνάντηση σημείωσε στο 45' ο νεαρός Μιχάλης Πορφυρίδης.

Διαιτητής ο κ. Περιστερόπουλος με βοηθούς Διαιτητές οι κ.κ. Αβραμίδης και Καραθάνος

Αναγέννηση Κολινδρού ( Γιώργος Μαντζουράκης) Καρέκλας, Μελιόπουλος, Τσιάμης, Μυσιούδης (46' Πάσχου), Καραγκιοζόπουλος, Κίτσα Ν., Λουτζιανιώτης, Κούτλας (67' Ιατρού), Κίτσα Γ. (53' Γλυκός), Παρσόπουλος (53' Κατσιάνος), Μπουρδάνος στο 53' Μαστορατάσιος Π.

Αιγινιακός ( Σωτήρης Ζιώγας) Κουγιουμτζόγλου, Πορφυρίδης, Δαραής, Κιρκιλιανίδης, Μπουρανής στο 62' Τοπαλίδης, Τασιώνας (62' Χατζηκωσταντίνου), Ροντρίγκες (77' Μιτακίδης), Κακατάτσιος, Παρδάλης, Δελιόπουλος (46' Παπαϊωάννου), Αβραάμ (46' Καούρας).

ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΣ

Την Κυριακή στις 11.00 Ο Σβορώνος θα υποδεχτεί την Ζάκυνθο

ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Ο Μ.Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ εκφράζει την βαθιά του θλίψη για την απώλεια του αγαπημένου φίλου Τάσου Αφεντουλίδη, που διετέλεσε και μέλος του Δ.Σ.της ομάδας, ο οποίος "έφυγε" σήμερα από τη ζωή.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 10:30 στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου, στη Θέρμη.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

ΠΟ Μουδανιών

Ο ΠΟΜ υποδέχεται τον πρωτοπόρο του 1ου ομιλου της Γ Εθνικής Απόλλωνα Κρύας Βρύσης για την 3η Αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σας περιμένουμε όπως πάντα στο γήπεδο μας αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ

Την Κυριακή ο Αρης υποδέχεται τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και οι ιθύνοντες της ομάδας αναφέρουν: Την Κυριακή 6/10 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο Πηγών. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον έμπειρο και δυνατό ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ. Η παρουσία σας άκρως απαραίτητη, δίνουμε βροντερό παρών».

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ

Η ομάδα του Ηρακλή προέρχεται από μεγάλη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική και θέλει για ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι την συμπαράσταση του κόσμου της.

Η διοίκηση διοργανώνει εκδρομή την Κυριακή στην Κομοτηνή για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Σας θέλουμε δίπλα μας γιατί μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ

Συνεχίζονται οι εγγραφές και οι προπονήσεις - αγώνες των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου.

Η οικογένεια του Κιλκισιακού μεγαλώνει καθημερινά εντάσσοντας στην μεγάλη της αγκαλιά ακόμα περισσότερους αθλητές .

Τα ηλικιακά τμήματα αφορούν αθλητές από 5 έως 15 ετών.

Οι προπονητές όλων των τμημάτων είναι πιστοποιημένοι με τα ανάλογα διπλώματα uefa .

Οι προπονήσεις διεξάγονται στο Κιλκίς για τα τμήματα από 5 - 10 ετών και στο προπονητικό κέντρο για τα τμήματα από 11-15 ετών ( μεταφορά από Κιλκίς με το λεωφορείο του Συλλόγου)

ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ

Ο Θερμαϊκός θα υποδεχτεί την Κυριακή στις 16.00 τον Κιλκισιακό στο γήπεδο Βασιλικών

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.