Νίκαια: Χρέωση 5 ευρώ στα παιδιά για... ζέσταμα φαγητού!

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2024

Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι Δημοτικό σχολείο της Νίκαιας χρεώνει... 5 ευρώ τους μαθητές, προκειμένου να τους ζεστάνει το φαγητό.

Σύμφωνα με καταγγελία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το debater.gr, μια μητέρα αποκάλυψε ότι το σχολείο στο οποίο φοιτά το παιδί της το κυλικείο χρεώνει το ποσό των 5 ευρώ στους μαθητές, προκειμένου να τους ζεστάνει το φαγητό που φέρνουν από το σπίτι τους.

Μάλιστα, το παιδί γύρισε με ένα χειρόγραφο, εν είδει απόδειξης στο σπίτι, στο οποίο αναγραφόταν το ποσό των 13,60 ευρώ και συν 10 ευρώ που η καταγγέλλουσα ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για χρέωση για το ζέσταμα του φαγητού.

«Μας χρεώνουν 5 ευρώ επιπλέον το παιδί μας στο κυλικείο του σχολείου, για να ζεστάνει το φαγητό του που του έχουμε δώσει από το σπίτι. Είναι δυνατόν;», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, το σχολείο φαίνεται να επιβεβαιώνει το γεγονός, σχολιάζοντας ότι πράγματι γίνεται χρέωση των 5 ευρώ, αλλά όχι ανά ζέσταμα γεύματος, αλλά μηνιαία και για όσα παιδιά φέρνουν το φαγητό τους από το σπίτι.

Δείτε το χειρόγραφο σημείωμα:

*Πηγή φωτογραφίας: debater.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.