NFL: Αποσύρεται ο θρύλος Τομ Μπρέιντι

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2023

Είναι γεγονός. Ο θρύλος του NFL και ο καλύτερος όλων των εποχών, Τομ Μπρέιντι αποσύρεται από την ενεργό δράση στα 45 του χρόνια. Στην ολόχρυση καριέρα του, αρίθμησε 7 κατακτήσεις Super Bowl, 5 Super Bowl MVP αλλά και 3 MVP κανονικής περιόδου.

Ο αειθαλής Μπρέιντι είχε ανακοινώσει ξανά ότι αποσύρεται την περσινή χρονιά αλλά επέστρεψε για μία τελευταία σεζόν. "Καλημέρα σας. Θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Αποσύρομαι για πάντα αυτή τη φορά" αναφέρει στο video που μοιράστηκε εμφανώς συγκινημένος στα social media.

Στη συνέχεια είπε: "Ξέρω ότι η διαδικασία ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση την τελευταία φορά, οπότε όταν ξύπνησα σήμερα το πρωί σκέφτηκα ότι θα πατήσω απλώς το record και θα σας ενημερώσω.

Δε θα μακρυγορήσω. Λαμβάνετε μόνο ένα εξαιρετικά συναισθηματικό δοκίμιο συνταξιοδότησης, και χρησιμοποίησα το δικό μου πέρυσι, γι' αυτό σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, τον καθένα από εσάς που με υποστήριξατε".

Έπειτα ευχαρίστησε την οικογένειά του, τους συναθλητές, τους προπονητές του και όλους όσους τον βοήθησαν στην καριέρα του και έκλεισε λέγοντας: "Σας ευχαριστώ όλους που μου επιτρέψατε να ζήσω το όνειρό μου. Δε θα άλλαζα τίποτα. Σας αγαπάω όλους".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.