Νέο «θρίλερ» για Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον

Παναγιώτα Απέργη21 Ιουνίου 2024

Την επόμενη ταινία τους φαίνεται πως ετοιμάζουν οι Μπεν 'Αφλεκ και Ματ Ντέιμον, την ώρα που οι φήμες για διαζύγιου του πρώτου με τη Τζένιφερ Λόπεζ «φουντώνουν».

Οι δυο φίλοι ετοιμάζονται να συνεργαστούν ξανά στη νέα ταινία «RIP», ένα αστυνομικό θρίλερ, το σενάριο και τη σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Τζο Κάρναχαν, γνωστός για τις ταινίες: "The A-Team", "Boss Level", "Smokin' Aces" κτλ..

Μάλιστα, την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει η εταιρεία των δύο ηθοποιών «Artists Equity», με τα γυρίσματα να ξεκινούν - κατά πάσα πιθανότητα - το φθινόπωρο.

Οι δυο ηθοποιοί ίδρυσαν την «Artists Equity» τον Νοέμβριο του 2022 και λίγους μήνες αργότερα κυκλοφόρησαν την πρώτη τους ταινία με τίτλο «Air», η οποία επαινέθηκε από τους κριτικούς και έλαβε αρκετά καλές εισπρακτικές επιδόσεις.

Υπενθυμίζεται δε ότι οι δυο αστέρες του Χόλυγουντ συνεργάστηκαν το 1997 στην ταινία «Good Will Hunting», για την οποία απέσπασαν Όσκαρ Σεναρίου, ενώ ο σπουδαίος Ρόμπιν Γουίλιαμς κέρδισε επίσης το χρυσό αγαλματίδιο Β΄ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.